13. august 2020
Biblioteket slår dørene op mandag.
Biblioteket slår dørene op mandag.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biblioteket åbner igen for 25 personer ad gangen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biblioteket åbner igen for 25 personer ad gangen

Albertslund Bibliotek åbner igen mandag 18. maj – men på særlige vilkår

Albertslund Posten - 17. maj 2020 kl. 10:18
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Landets biblioteker har fået lov til at åbne for ind- og udlån i fase 2 af genåbningsplanen. Det gælder naturligvis også Albertslund Kommunes biblioteker, som glæder sig til at åbne dørene mandag. Ordningen med at pakke bogposer i de seneste uger har været en stor succes og viser at albertslunderne længes efter at få fingrene i fysiske bøger.

25 ad gangen

Man skal være opmærksom på at det kun er aflevering og udlån der åbnes for. Derfor gælder der helt særlige regler og retningslinier, fortæller bibliotekschef Marie-Louise Fischer Hoffmann:

”Der må maksimalt være 25 personer på biblioteket samtidigt. Alle besøg skal derfor være så kortvarige som muligt, så alle kan komme til. Det vil heller ikke være tilladt at printe, bruge pc eller læse aviser i denne omgang. Men vi håber at kunne åbne endnu mere op i næste fase” og lige nu er både bibliotekschefen og medarbejderne bare virkeligt glade for at kunne åbne dørene op igen.

På bibliotekets hjemmeside kan man læse mere om, hvad man kan og ikke kan i det genåbnede bibliotek.
Hovedbiblioteket er kun åbent i den betjente åbningstid. Bibliotek og Medborgercenter Hedemarken har åbent 10-12 på hverdage, og Borgerservice holder stadig lukket, men kan kontaktes på nødtelefon. Man kan læse mere om åbningstider på bibliotekets hjemmeside.


KONTAKT OS

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?