22. juni 2021
Så er det ud i bølgen den blå! Arkivfoto.
Så er det ud i bølgen den blå! Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badesøen er klar - med fuld fokus på Corona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badesøen er klar - med fuld fokus på Corona

Der er både nyt og velkendt at hente i den kommende sæson, hvor der ligesom sidste år vil være en række restriktioner

Albertslund Posten - 09. maj 2021 kl. 11:30
Af Finn Due Larsen

Om vejret arter sig, er jo altid spændende. Men uanset hvad ligger det fast, at Badesøen er klar til at åbne en ny sæson.

arrow Læs også: Se billederne: Solen var med de første i Badesøen

Den 48 år gamle attraktion slår dørene op pinselørdag den 22. maj. Traditionen tro sker det med et arrangement klokken 8 om morgenen, hvor borgmester Steen Christiansen åbner sæsonen og der er morgenbrød til de morgenfriske.

"Vi glæder os så meget til at åbne Badesøen", siger idrætsdirektør Ole Lindholdt, der lader forstå, at man ligesom sidste år har fuld fokus på Corona-tiderne.

"Besøget vil selvfølgelig kræve, at man overholder de gældende restriktioner, såsom tjek af test, afstandskrav, sprit beholdere og ekstra rengøring. Badesøens personale har sin egen "Corona Task Force", som har sikret at alle restriktioner kan overholdes, både af gæster og personale", forklarer han .

"Der vil også være markeret tydeligt på alle vores aktiviteter omkring maksimalt antal brugere per sted ad gangen. Alle medarbejdere er trænet i COVID-19-retningslinier før åbning."

Festival og picnic

Men han slår samtidig fast, at restriktionerne ikke gør oplevelsen mindre. For ligesom sidste sæson vil antallet af besøgende blive væsentligt mindre end hvad der faktisk kan være af gæster på Badesøen, og det vil nogle nok jo nok se som en fordel.

Som noget nyt i år sælges billetterne online og i "slots". Med det menes, at gæsterne lukkes ind i tre "hold" på dagen - 700 før klokken 12, 700 mellem klokken 12-15 og 100 efter klokken 15.

"På denne måde håber vi at få taget trykket lidt af køen", siger Ole Lindholdt.

Der er både nyt og velkendt på programmet i den kommende sæson. Lørdag 7. august sættes Badesøen Festival i gang, med diverse bands og artister, i samarbejde med Forbrændingen.

Som noget nyt holdes der "Picnic & Familieliv på Badesøen", med musik, trylleri, ballonmand og en særlig "picnic-menu".

I sommerferien afholdes igen "onsdags-grill" med diverse musikalske indslag, og der vil være spinning hver søndag og derudover også som enkelt events.

Man kan læse mere på Badesøens hjemmeside.


KONTAKT OS

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?