24. september 2020
Generalforsamling i ALOT
gallery icon

Se billedserie

Generalforsamling i ALOT
Foto: ALOT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 2020 løbet i gang: Mudder-løb og høje hæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

2020 løbet i gang: Mudder-løb og høje hæle

Løberne og triatleterne i ALOT fik en festlig start på 2020 med deltagelse i DGI Cross seriens tredje afdeling, generalforsamling og nytårsfest.

Opdateret 23. januar 2020 kl. 08:39
Albertslund Posten - 23. januar 2020 kl. 06:02
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er altid ALOT’ere i gang et eller andet sted i Danmark, og i januar startede året med crossløb for 11 løbere, der har tilmeldt sig hele serien på 5 afdelinger hen over vinteren. Tredje afdeling var på en 3 km rundstrækning rundt om Korsør Golfbane, hvor der var distancer på 3, 6 og 9 km i terrænet der bød på små stigninger, græsstepper, spor i skovstykkerne og en fantastisk udsigt ud over Korsør Nor.
Løberne fra ALOT deltog på 6 og 9 km ruten og havde en god tur i det kolde vejr. Stævnepladsen var fint omkranset af skovbevoksning på de tre sider, men vinden havde den dag valgt at komme fra den frie side, så det var en kold oplevelse både før og efter løbet, chill factoren var høj den dag.
Der bliver løbet med meget forskellige indstillinger til løb generelt.
Nogen forsøger at presse kroppen så meget som muligt for at få den bedste placering i sin aldersgruppe, og andre sætter farten så tilpas at der er tid og overskud til at nyde turen mest muligt, og nogen stopper ligefrem op for at nyde udsigten og måske tage et enkelt billede. Der er plads til det hele, og hele tre ALOT’ere ligger lunt i svinget til at vinde sin aldersgruppe i den samlede serie.
DGI Cross serien er en god beskrivelse at medlemmerne i ALOT og den måde alle træninger afvikles på. Der er plads til alle, uanset om man vil løbe så hurtigt man kan eller holde et mere kontrolleret tempo med fokus på at nyde oplevelsen, selskabet og den gode snak der altid er i ALOT.

Generalforsamling

Sammenholdet viste sig også til generalforsamlingen i Herstedøster Forsamlingshus, med den efterfølgende udsolgte nytårsfest.
Generalforsamlingen blev i formandens beretning beskrevet som et år fyldt med masser af aktiviteter med løb og triatlon, og ikke mindst de to årlige 5-km opstartshold.
På generalforsamlingen blev der valgt nye medlemmer til de forskellige udvalg, som står for afvikling af løbe og triatlonaktiviteter, afvikling af de motionsløb ALOT arrangerer, festudvalg i ikke mindst til bestyrelsen. I år fik ALOT en ny formand i Jeanne Bonne Hautop der har været aktiv i ALOT gennem en årrække både som triatlet, løber og træner. Der var en bragende velkomst af Jeanne som ny formand:
”ALOT har for mig en kæmpe betydning. ALOT har været der for mig når det gik godt, men også når jeg har haft brug for en opsamling. Ikke kun en opsamling ude på ruterne, men også i livet. Sammenholdet, fællesskabet, forståelsen for hinanden, og den opbakning man møder blandt sin klubkammerater er uundværlig. Alt dette er baggrunden for, at jeg stillede op til formandsposten. Jeg har ingen ønsker eller intentioner om at revolutionere ALOT. Jeg ønsker ikke at ændre den måde vi tænker ALOT på”, siger den nye formand, Jeanne Bonne Hautop.

Nytårsfest

Generalforsamling i ALOT efterfølges altid af en brag af en fest, hvor det ikke er ualmindeligt at høre folk udbryde:
”Jeg kan slet ikke kende dig med tøj på”, forstået sådan at man i ALOT altid ser hinanden i træningstøj eller badetøj, og til nytårsfesten er det pæne festtøj fundet frem til 3-retters menu og dans hele natten til Live orkester. Når dansen trækker på kræfterne og der skal fyldes væske på, så er det ikke altid vand og energidrik der skal findes, men måske at de fremragende håndbryggede øl som en flok ALOT’ere har brygget op til festen.


KONTAKT OS

Har debatten om sexisme taget overhånd?