19. februar 2020
1252283950-3500x2692ma
Foto: PavelShynkarou / Shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gør din bolig til et hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gør din bolig til et hjem

Boligen er ikke bare en bolig; det er ikke bare et sted, hvor vi bor. I hvert fald bør det være meget mere end det. Det bør være et hjem. Du kan gøre din bolig til dit hjem på mange forskellige måder. Du kan blandt andet sørge for at bruge personlige ting i din indretning, du kan hænge billeder på væggen, eller du kan male gulvene i din yndlingsfarve.

Du kan også sørge for at passe og pleje dit hjem. Hvis du gør dette, vil der være større sandsynlighed for, at du vil føle dig hjemme i det. Herunder får du nogle gode tips til, hvad du med fordel kan gøre brug af i hjemmet – for at gøre det mere rart og hjemligt for dig at være i.

Rengør møbler og tæpper

Møbler og tæpper suger nærmest skidt og snavs til sig. De bliver støvede og beskidte, men sommetider ses det ikke. At det ikke ses, betyder dog ikke, at skidtet ikke er der. Derfor er det også en god ide at rengøre tæpper og møbler en gang imellem for at holde huset rent. Det sikrer, at du får et bedre indeklima i hjemmet, og at hjemmet generelt bliver mere behageligt at være i. Du kan med fordel bruge en damprenser, når tæpper og stofmøbler skal rengøres.

Tilpas gardinerne til din stil

Noget af det, der betyder meget for et hjem, men som ofte ikke prioriteres højt, er gardinerne. Gardinerne er vigtige for flere ting. Først og fremmest er det vigtigt for de fleste, at det er muligt at rulle gardinerne ned – og op – efter behov. Derudover kan gardinerne give et helt særligt udtryk til et rum, og de kan derfor også være med til at understrege din stil. Gardinbussen er en bus, der kommer forbi med et udvalg af forskellige gardiner til dig. Hvis du får besøg af gardinbussen, kan du se forskellige gardiner i dit hjem og få dem tilpasset, inden du beslutter dig. På den måde får du mulighed for at sikre, at du vælger de gardiner, der virkelig passer til din stil.

Find kunst til hjemmet

Hvis du vil gøre din bolig til et hjem for dig, hvor du virkelig føler dig tilpas og hjemme, kan du med fordel bruge kunst i din indretning. Kunst kan være mange ting, og det gode ved det er, at du netop helt selv kan vælge, hvad der er kunst for dig. På den måde kan du altså også bruge kunsten til at vise noget personligt om dig og dermed gøre hjemmet mere personligt.