16. juli 2018
Billede
gallery icon

Se billedserie

Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Verdensarven blev fejret igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Verdensarven blev fejret igen
Opdateret 28. april 2015 kl. 16:00
Oplev - 27. april 2015 kl. 14:45
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udenfor i Egestræde i Store Heddinge var det slået et festtelt op og forsynet med caféborde - desuden var Stevns Fødevarenetværk på plads med lokale produkter, Stevns Bryghus serverede smagsprøver, og længst fremme mod Algade stod livsnyderen og bonderøven: Jens Hansen og stegte borgmesterburgere. Kødet var nyslagtet og stammede fra Mogens Haugaards egen avl på gården ved Lund.

Dermed lignede lørdagens stort anlagte verdensarvsdag, som Udviklingsgruppen Stevns Klint, havde indbudt til, endnu en folkefest for verdensarven - efter den store fest i juni kort efter udnævnelsen og den officielle indvielse med kongelig deltagelse i oktober.

Der var således gyngende rytmer fra Stevns Musikskole og optræden af Stevns Amatør Scene, der gav højdepunkterne i den aktuelle revy: »En streg i kridtet«.

Udviklingsgruppen havde på forhånd annonceret, at interessen for at være med var så stor, at der næppe ville være plads til alle i Snurretoppen. Det kunne dog ved selvsyn konstateres, at der var rigelig plads til alle denne lørdag formiddag, mens det regnede udenfor. Måske var folk blevet hjemme for at følge begivenhedernes gang på internettet, hvor arrangørerne streamede fra scenen i biografteatret?

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk