25. januar 2021
Jens Kristian Krarup fortalte om sin nye bog i serien om Den Danske Klosterrute. Reception blev holdt i riddersalen på Roskilde Kloster.
gallery icon

Se billedserie

Jens Kristian Krarup fortalte om sin nye bog i serien om Den Danske Klosterrute. Reception blev holdt i riddersalen på Roskilde Kloster.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra kloster til kloster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra kloster til kloster
Roskilde - 20. november 2010 kl. 12:16
Af Lars Ahn Pedersen
Roskilde: Rejsen ender i Roskilde i den seneste bog i serien om Den Danske Klosterrute, hvor forfatteren Jens Kristian Krarup har sat sig for at gå landet igennem fra kloster til kloster.

Derfor blev receptionen for den nye udgivelse, som har fået titlen "Den Danske Klosterrute - Fra Slangerup til Roskilde" passende nok holdt i riddersalen på Roskilde Kloster.

Jens Kristian Krarup erkendte, at han havde svært ved at begrænse sig, da han skulle skrive om Roskilde.

- Roskilde var en hård nød at knække, og jeg var i tvivl om, hvor meget jeg skulle tage med. Den fylder 60 sider i bogen, og 22 af dem handler om domkirken. Det er en by med ambitioner, der ikke hviler på laurbærene, lyder hans bedømmelse.

Jens Kristian Krarup har foreløbig udgivet fire bind i serien, som det har taget ham seks år at skrive. Ifølge planen skal der udkomme yderligere fem.
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk