16. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor fortjeneste på konkursaktie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor fortjeneste på konkursaktie
Faxe - 02. november 2010 kl. 15:00
Af Nikolaj Rasch Skou
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Tureby: Familien Eriksen fra Tureby har tjent godt på en meget risikabel aktieinvestering.

Børge og Anni Eriksen købte 20. oktober i år 145.000 aktier i den konkurstruede virksomhed SCF Technologies A/S, som udvikler en metode til at omdanne affald og biomasse til råolie.

Aktierne blev købt til kurs 0,85 og da virksomheden seks dage senere udsendte en fondsbørsmeddelelse om, at man havde fået en ny storaktionær, som ejede 5,3 procent af firmaets aktier, skabte det så megen eufori på fondsbørsen, at aktien steg til kurs 2,32.

Børge Eriksen - som ikke ejer en computer - holder øje med aktiekurserne på tekst-tv, og da han så den voldsomme kursstigning solgte han selvfølgelig aktierne igen, med en kursgevinst på 210.000 kroner.

- Jeg anede ikke, at firmaet var konkurstruet, men det er en fin gevinst på en uges tid, siger Børge Eriksen, der kun handlet aktier to gange i sit liv.

- Vi tjente også 300.000 kroner på Danske Bank-aktien i 2009, og måske skal vi prøve en gang mere, siger Børge Eriksen, der fortæller, at han ejer 120 byggegrunde i Faxe og har 40 års erfaring inden for byggebranchen og handel med konkursboer.

Læs også DAGBLADET og Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk