15. december 2018
Daniel T. L. Nielsen har lavet en film om Askerød, men han kommer til at lave mange flere film i fremtiden, hvis han selv skal bestemme.
gallery icon

Se billedserie

Daniel T. L. Nielsen har lavet en film om Askerød, men han kommer til at lave mange flere film i fremtiden, hvis han selv skal bestemme.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bruger bandemedlemmer i film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bruger bandemedlemmer i film
Opdateret 05. august 2009 kl. 15:31
Greve - 01. august 2009 kl. 10:18
Af Casper Vestereng
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Greve: Han er ikke et øjeblik i tvivl om sine egne evner. Daniel Tanning Lindegaard Nielsen tror på sig selv, og han har da også allerede lavet en spillefilm, selvom han kun er 19 år gammel. Den ligger frit og gratis tilgængelig på internettet, men i fremtiden skulle Askerød-knægten gerne kunne gøre filmskaberiet til sin levevej.

- Jeg håber på, at jeg en dag kan lave kæmpestore biograffilm, hvor jeg selv står for det hele, siger Daniel T. L. Nielsen, som har boet i Askerød i Greve, siden han var seks år gammel.

Han har også lavet film, siden han var helt lille, og med den meget negative omtale, som han altid læste om Askerød, fik han pludselig en idé til et stort filmprojekt.

- Jeg synes, Askerød er et hamrende dejligt boligkvarter, hvor der er meget livligt og socialt, og jeg var træt af mediernes holdning til det. Her er slet ikke så meget kriminalitet, som folk tror, og derfor ville jeg gerne lave en film, der viste, hvordan her er, siger Daniel T. L. Nielsen om sin store film "Streets of 2670".

Næsten alle skuespillerne i filmen bor selv i bebyggelsen, og størstedelen af dem er ifølge Daniel T. L. Nielsen selv med i banden Bloodz, som også bliver kaldt Borhan-gruppen.

- I øjeblikket sidder tre af skuespillerne faktisk i fængsel, men det er ikke normalt. Det er nogle gode fyre, som gerne vil gå op i noget andet end kriminalitet, og de vil gerne sende nogle budskaber om, at kriminalitet er forkert. Det vil jeg gerne hjælpe dem med, siger den 19-årige amatør-filminstruktør.

Det næste projekt, han arbejder på, er en gyserfilm med et budget på cirka 200.000 kroner. Han er i øjeblikket i gang med manuskriptet.

Læs mere i DAGBLADET Roskildes lørdagsudgave

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk