13. december 2019
Christian Correll vil ændre konkursloven, så andre ikke skal oplever at blive tromlet ned af griske advokater, sådan som han følte han blev under sin konkurssag.
gallery icon

Se billedserie

Christian Correll vil ændre konkursloven, så andre ikke skal oplever at blive tromlet ned af griske advokater, sådan som han følte han blev under sin konkurssag.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Correll til kamp mod griske advokater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Correll til kamp mod griske advokater
Opdateret 19. oktober 2010 kl. 09:16
Sorø - 14. oktober 2010 kl. 12:23
Af Peter Korsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Den konkursramte ejendomsmatador fra Sorø Christian Correl er gået til kamp mod griske advokater. Derfor har han sammen med Jeppe Søe, der blandt andet er kendt som Anni Fønsbys medierådgiver, stiftet en fagforening for konkursramte. Fagforeningen, som har fået navnet Konkurs Danmark, begyndte tirsdag at tage imod indmeldelser.

- Vi udtaler os ikke om, hvor mange der har meldt sig ind, før vi har et klart overblik, men min mailbox er eksploderet, fortæller Jeppe Søe.
arrow Læs også: Kendt OL-guldvinder køber den sidste Correll-ejendom
De griske advokater
Medlemmerne af Konkurs Danmark har ifølge Christian Correl meldt sig ind i en fagforening med nogle klare mål.

- For det første vil vi forsøge at undgå, at folk bliver erklæret konkurs. For det andet vil vi hjælpe de, der går konkurs, siger Christian Correll.

Et af de første punkter på Konkurs Danmarks dagsorden er at få konkursloven ændret sådan, at der skal foregå en samtale imellem parterne, inden man kan erklære en person konkurs. En samtale som ikke må have deltagelse af advokater.

- Advokaterne ønsker, at folk bliver erklæret konkurs, sådan at de kan få et større salær. Konkursboet er som et tag-selv bord for dem, mener Christian Correll.

Derfor håber Konkurs Danmark, at SKAT vil overtage konkurssagerne fra de griske advokater.

- SKAT skal selvfølgelig have et vederlag, men ikke noget der nærmer sig advokaternes salærer. På den måde kan man spare mange penge, som i stedet kan gå til kreditorerne. Der er sjældent noget tilbage til dem, sådan som loven er skruet sammen i dag, siger Christian Correll.
Det psykiske pres
Correll har selv været igennem en opslidende konkurssag.

- Jeg gør det her, fordi jeg ikke vil have at andre skal prøve det, som jeg har været igennem, forklarer Christian Correll, som mener, at konkursramte danskere er udsat for et hårdt mentalt pres.

- Det er en meget hård psykisk belastning at blive erklæret konkurs. Man kan ikke få et kreditkort, man kan ikke forsikre sig, man kan ingenting, fortæller Christian Correll.

Konkurs Danmark vil derfor også yde psykologhjælp til de konkursramte.
arrow Nu bliver der vasket i Corrells rod på hjørnet
06. maj 2014 kl. 18:10 Opdateret: kl. 14:27
arrow Markant Correll-bygning gik til en privat borger
03. maj 2014 kl. 06:04 Opdateret: kl. 06:27
arrow Søer ved konkurs-huse må nedlægges
23. april 2014 kl. 09:12 Opdateret: kl. 13:54

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk