3. marts 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brug for et privatlån?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brug for et privatlån?

Står du og har brug for et lån, til lige det som du har lyst til eller mangler i din dagligdag, så kan et privatlån være det helt rigtig lån for dig at tage. Et privatlån er et lån, hvor kreditoren altså långiveren ikke skal vide, hvad du vil bruge de lånte penge til. Sagt med andre ord så er det et lån, som du kan bruge til din næste ferie, til at anlægge ny have, anskaffe dig den taske, som du brændende ønsker, eller noget helt fjerde, femte og så videre. Et privatlån er en mulighed for dig, som har brug for nogle hurtige penge til lige præcis det, som du har lyst til at købe. Det er ikke ensbetydende med, at du bare bør optage et lån. Et lån bør altid være velovervejet, og du bør altid gøre op med dig selv, om du virkelig har brug for pengene. Der er ingen tvivl om, at det altid vil være bedre for din økonomi og ikke mindst billigere for dig at spare pengene op uden at låne. Det er bare i nogle tilfælde nemmere sagt end gjort, og et privatlån kan også tages på et fornuftigt grundlag. Det vigtigste er dog bare, at du altid tænker dig om en ekstra gang og nøje overvejer om de ekstra udgifter, der er forbundet med et lån, er givet godt ud. Hos Pengepartner kan du nemt og hurtigt få et overblik over privatlån og sammenligne de forskellige lånetyper. På den måde kan du nemt og enkelt tage en beslutning på et oplyst grundlag, og det kan gøre processen mere tryg for dig.

Find det bedste privatlån

Lånemarkedet kan være lidt af en jungle af finde rundt i, og derfor kommer der her nogle tips til, hvad det er, du skal holde øje med, når du vil optage et privatlån. Når du vil ansøge om et privatlån, kan det være en god ide at sende ansøgninger til flere udbydere. Ved at du sender flere ansøgninger afsted, kan du nemmere sammenligne de forskellige lån og træffe den bedste beslutning. Når du ansøger om et lån, er det jo et personligt lånetilbud, som du får tilbage, og det kan godt afvige lidt fra det, som du overordnet læser om. Når du har sendt nogle ansøgninger afsted og fundet ud af, hvilken udbyder du vælger, så siger du bare ‘nej tak’ til de andre og takker ja til det ene. Når du kigger på privatlån, vil du sikkert være tilbøjelig til at kigge efter lånets rente. Det er også en meget væsentlig ting i et lån og en udgift, som kan løbe meget op. Men der er altså også andre udgifter end renten forbundet med et lån. Der er gebyrer, som også kan løbe op, og derfor er det ikke altid, at de lån med den laveste rente også er de billigste lån på den lange bane. Her skal du altså lige være vaks ved havelågen og gå de forskellige låneudbydere efter i sømmene, inden du bare hopper på det lån med den laveste rente.

Krav til om du kan låne

Nogle låneudbydere har nogle krav til dig, der gerne vil optage et privatlån. Nogle firmaer har en minimumsalder for, hvornår du kan optage et lån. Det vil typisk være i en alder af 21 år til 23 år, de kræver, at du som minimum er. Derudover har nogle firmaer også et krav om, at du ikke må være registreret som en dårlig betaler i for eksempel RKI. Endvidere vil andre udbydere stille krav til, at du har en vis indkomst, således at de sikrer sig, at de også kan få deres penge tilbage i fremtiden. Det er forskellige fra firma til firma, og derfor er det noget, som du skal finde frem til ved den enkelte udbyder. Ansøg som sagt om flere privatlån inden du træffer en endelig beslutning. Derudover skal du selvfølgelig altid overveje nøje, hvor meget du har brug for lånet.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?