10. maj 2021
15775756-3000x2000ma
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nem aftensmad til børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nem aftensmad til børn

Alle os forældre kender det godt. Vi skal have bikset et eller andet sundt og nærende sammen, som ungerne kan lide. Det må egentlig også gerne være noget, som vi selv kan lide, og så skal det alt sammen foregå i en til tider fortravlet hverdag. Fri fra arbejde, hente ungerne i skole og børnehave, handle, samvær og hygge, bad og putning – og et nærende måltid, som hele familien kan samles omkring. Hverdagen kan være vidunderlig og stressende.

Måske skal det slet ikke være så svært? Måske fortjener vi at have tid til de der dyrebare øjeblikke med vores børn - også selvom hverdagen nogle gange går stærkt.

Hvad der er sparet af tid, er tjent i nærvær

Vi vil gerne nå det hele. Vi vil have succes på jobbet, og vi får det. Vi vil selv hente ungerne, og vi når det. Vi vil skal selv handle ind til måltiderne, men vi behøver det faktisk ikke. Nogle gange kan det være en god ide at tage dagens gøremål op til revision. Hvor kan vi spare tid, så der bliver mere plads til nærvær inden for hjemmets fire væge? Det kunne for eksempel være, når vi stresser afsted for at nå at handle ind til aftenens måltid. Det behøver faktisk ikke være nødvendigt.

Med Maaltidikasser.dkkan du finde hjælp til at få leveret netop de varer, som du i en travl hverdag styrter rundt for at nå at handle ind. Vælg i god tid de råvarer som du skal bruge, og oplev et større overskud til din familie. Kassen med dine varer bliver leveret ved døren på et tidspunkt, som passer dig. Det er tid sparet, som kan bruges på ungerne.

Nem mad vi kan samles om

Når vi så er i gang med at spare tid og finde overskud til det nære, hvad så med at finde de nemme og lækre opskrifter og inspiration til aftensmaden? Nem aftensmad behøver ikke være en hovedpine eller særligt tidskrævende. Når vi alligevel er i gang med at bestille vores tidsbesparende måltidskasse, så tag et kig på nemme og tidssparende retter, som hele familien kan samles omkring.

At finde roen og opleve hinandens selskab rundt om aftensmaden er en utrolig vigtig del af en ellers travl hverdag. Her møder vi vores børn og deres hverdag. Her taler vi sammen uden iPad, tv eller andre forstyrrende elementer. Det at give sig tid til at se hinanden i øjnene er utroligt vigtigt og noget dyrebart, som har en tidsbegrænsning på sig. Pludselig er ungerne fløjet, og den der vidunderlige og til tider småstressede hverdag væk. Det gælder om at nyde den, mens man kan.

Spar på nogle af dine gøremål, og nyd dine unger i stedet

Med en måltidskasse og nemme tricks til den hurtige og nærende aftensmad vil I som familie kunne finde mere tid til hinanden i hverdagen. Det er så vigtigt, at vi sætter pris på den, mens vi har den. Forhåbentlig kan dette være til fremtidig inspiration og om ikke andet en øjenåbner i forhold til prioritering i hverdagen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?