23. februar 2020
- Det er rigtigt sjovt, og det gør ikke så meget, at vi får nogle ekstra timer i skolen, lød det fra Sofie Rose (til venstre) og Nicole Tarp fra 7. klasse på Nymarkskolen.
gallery icon

Se billedserie

- Det er rigtigt sjovt, og det gør ikke så meget, at vi får nogle ekstra timer i skolen, lød det fra Sofie Rose (til venstre) og Nicole Tarp fra 7. klasse på Nymarkskolen.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-elever skal røre sig mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-elever skal røre sig mere
Opdateret 18. august 2010 kl. 14:15
Slagelse - 18. august 2010 kl. 07:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Slagelse: Elever i 7. klasserne på Antvorskov Skole, Nymarkskolen og Tårnborg Skole vil få ekstra sved på panden i dette skoleår. Fire ekstra idrætstimer er kommet på programmet, som følge af at Slagelse er blevet udpeget til breddeidræts-kommune.

Tirsdag blev projekt "Teen Move" skudt i gang ved at eleverne blev udsat for forskellige øvelser på kunstgræsbanen ved Slagelse Stadion. Her fik de blandt andet testet deres smidighed og styrke. F.eks ved at kaste en ret så tung bold op over hovedet. Det skete mens en stille regn silede ned. Hvilket var årsag til, at anden halvdel af testen, der handlede om løb, blev afviklet i Slagelsehallen.

- Det er altså rigtig sjovt det her, lød det fra Kaya Hedengran, der går i 7. klasse på Nymarkskolen.

Både hun og klassekammeraterne Phillip Larsen og Nicklas Hagen synes det er sjovt at røre sig. De ser frem til de ekstra idrætstimer - også selv om der er tale om ekstra timer oveni de almindelige skoletimer.

Læs mere i Sjællandske onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk