21. august 2019
Et udhus på Skolevej i Taastrup brændte onsdag aften.
gallery icon

Se billedserie

Et udhus på Skolevej i Taastrup brændte onsdag aften.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udhus i brand: Rykkede ud to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udhus i brand: Rykkede ud to gange
Taastrup - 12. september 2018 kl. 21:29
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var onsdag aften ild i et udhus på Skolevej i Taastrup - i to omgange.

Først lød alarmen klokken 17.16. Der var gået ild i et udhus ved et hus, hvor beboerne ikke var hjemme. Naboer opdagede dog røgen og fik tilkaldt Østsjællands Beredskab i Taastrup, der kom hurtigt frem og fik bekæmpet branden effektivt, så den ikke bredte sig til omkringliggende bygninger. Også Vestegnens Politi hastede til Skolevej.

Det var formentlig en klud med rensevæske, der havde selvantændt og dermed var årsag til branden. Det var med andre ord et hændeligt uheld. Ingen personer kom noget til, og der skete ikke skade på andet end udhuset, som til gengæld var stærkt brandskadet og formentlig skal genopføres.

Kort efter klokken 19 måtte brandfolkene dog igen rykke ud til udhuset på Skolevej. Der var stadig så meget varme tilbage i udhusets vægkonstruktion, at ilden var blusset op igen. Igen var beredskabet hurtigt fremme og fik begrænset branden - og denne gang blev der sprøjtet så meget vand på, at der burde være sikkerhed for, at branden ikke kan blusse op igen. Også i anden omgang var skaderne begrænset til udhuset.

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk