19. oktober 2019
- Hvis nogen tror, at vi oppe i Helsingør rykkede os fra bunden af 2. division til superligaen på grund af andet end hårdt arbejde, så tro om igen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

- Hvis nogen tror, at vi oppe i Helsingør rykkede os fra bunden af 2. division til superligaen på grund af andet end hårdt arbejde, så tro om igen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Lønstrup klar til trænerjobbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Lønstrup klar til trænerjobbet
Sport DAGBLADET - 12. september 2018 kl. 18:30
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag indgik han aftale med klubben frem til 2021 og onsdag var første træningsdag i FC Roskilde for cheftræner Christian Lønstrup, der kunne forsikre truppen om, at han glæder sig »som en sindssyg« til for første gang at arbejde i et fuldtidsprofessionelt set-up.

Og spillerne - de kan sådan set også lige så godt glæde sig. Eller finde bagdøren. Han gider ikke dem, der ikke gider træne - eller ikke gider sammenholdet.

- Det handler slet ikke om, hvad man kan - men om indstillingen, som han sagde flere gange undervejs i den mere end to timer lange træning.

- Hvis vi ikke presser hinanden, så bliver vi ikke bedre. Hvis ikke den aflevering, vi lige har været igennem, sidder der her, så kan jeg garantere, at det gør den heller ikke på søndag.

- Jeg har øjne i hovedet, og jeg ser alt - og jeg er efter Jer, hvis I sløser, lovede Christian Lønstrup.

Første kampmæssige opgave for ham bliver søndag i Viborg - en opgave, der langt fra skræmmer ham:

- Det er fedt. Vi ligger nummer sidst, de ligger nummer ét - har vi nogen som helst at tabe derovre ? Intet. De tror, at de er rigtigt gode og at de bare lige ordner os - men sådan var det også, da jeg var herovre med Helsingør for en måned siden. Og vi var en klasse bedre end dem, fordi vi spillede sammen.

Lød det opfordrende fra den nye FC Roskilde-cheftræner, der vi skrue op for både træningsmængden og udenomsaktiviteterne, så spillernes fysiske for og indbyrdes relationer bliver bedre end det, han syntes at have spottet som et problem i kampe, han nåede at se, inden han sagde ja til at afløse fyrede Rasmus Monnerup.

- De er ansat på fuld tid, så vi kan godt stille krav, konkluderer Lønstrup.

Herover billeder fra hans første arbejdsdag. Foto: Jeppe Lodberg