21. august 2019
Da Gardehusarregimentet var på plads, indtog de nye studerende Nytorv. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Da Gardehusarregimentet var på plads, indtog de nye studerende Nytorv. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye studerende budt velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye studerende budt velkommen
Opdateret 12. september 2018 kl. 18:42
Slagelse - 12. september 2018 kl. 18:31
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er rigtig fedt at blive rusket sammen på den her måde. Og så er det fedt, at så mange støtter op om det, lød det fra tre piger, der netop er startet på professionshøjskolen Absalons sygeplejerskeuddannelse i Slagelse. Sammen med en hel masse andre nye studerende på byens videregående uddannelser var de samlet på Nytorv, hvor byen bød dem velkomne.

- I er med til at gøre Slagelse endnu mere fantastisk. Sæt liv og løjer og gang i gaderne, opfordrede borgmester John Dyrby Paulsen (S) de unge, som han og byen som helhed håber vil bruge Slagelse til andet og mere end at studere.

- Hvis I vil opsøge nogle af de mange tilbud, vi har til jer, får I rigtig meget igen. Uddannelse alene gør ikke en smuk svane. I skal blandt andet også lære, hvordan I indgår i nogle fælleskaber. Det er ikke kun det, der står i bøgerne, der er spændende. Bland jer og søg indflydelse - både på uddannelserne og i byen, lød det fra borgmesteren, som indledte eftermiddagens program, efter at hele flokken af studerende med Gardehusarregimentet i front havde bevæget sig fra Stenstuegade til Nytorv, hvor gardehusarerne sluttede af med at blæse Slagelsemarchen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk