22. august 2019
Vinduesmuren, og volden den står på, bliver fjernet, når arbejdet med at renovere og ombygge kajkanterne ved Gammel Vesthavn begynder. Foto: Ulrik Reimann
Vinduesmuren, og volden den står på, bliver fjernet, når arbejdet med at renovere og ombygge kajkanterne ved Gammel Vesthavn begynder. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vinduesmur forsvinder fra Havneparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vinduesmur forsvinder fra Havneparken
Kalundborg - 12. september 2018 kl. 15:55
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Læskærmen af brugte vinduer og døre, der har skærmet sceneområdet i Havneparken i Kalundborg, skal fjernes, og det samme skal volden, den står på.

- Vi har set på, om man kunne beholde vinduesmuren, men det har været umuligt. Men det har også hele tiden været ment som en midlertidig konstruktion, siger Dennis Ravn fra Kalundborg Kommune, der er projektleder på projekt Bynær Havnepark.

Vinduesmuren er konstrueret af brugte døre og vinduer doneret af kalundborggensere. Den blev sat op sidste år med hjælp fra en gruppe unge fra Kalundborgegnens Produktionsskole.

- Den har fungeret godt og har skabt en læ, som vi har været glade for, siger Dennis Ravn.

Årsagen til, at muren nu fjernes, er den større udvikling, der finder sted i Havneparken over de kommende år, og som starter med en renovering og ombygning af kajkanterne om en tre ugers tid. Arbejdet vil medføre, at der kommer en større byggeplads i Havneparken, og beachvolleybanen vil også blive fjernet. Den skal dog etableres igen, ifølge Dennis Ravn.

- Folk har taget den til sig, og den er blevet brugt, så vi skal finde ud af at genetablere den til sommeren 2019, siger han.

Det er netop til sommersæsonen omkring maj-juni, at byggearbejdet skal være færdig, så borgerne igen kan bruge hele Havneparken. Mens byggeriet står på, vil legepladsen, og det grønne område stadig være tilgængeligt. Området foran scenen vil blive inddraget.

- Det bliver enten en del af byggepladsen eller omdannet til parkering. Når licitationen (afholdes torsdag, red.) er overstået, tager vi en snak med entreprenøren, og så får vi et overblik over byggepladsens udformning, fortæller Dennis Ravn.

Han oplyser endvidere, at kommunen er i dialog med brugere i området, om de problemer som byggearbejdet vil medføre, bl.a. i forhold til parkering i området.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk