24. marts 2019
En 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg i Ishøj. Her er Vestegnens Politi i gang med undersøgelser efter skudepisoden.
En 25-årig mand er blevet varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg i Ishøj. Her er Vestegnens Politi i gang med undersøgelser efter skudepisoden.
Foto: BRAND-ISHOJ.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem fængslet i skudsag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem fængslet i skudsag
Vestegnen - 12. september 2018 kl. 14:49
Af Peter Erlitz
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et lukket grundlovsforhør onsdag er en 25-årig mand blevet varetægtsfængslet i en skudsag fra Ishøj tilbage i maj. Den 25-årige er sigtet for drabsforsøg.

arrow Læs også: 18-årig fængslet for drabsforsøg: Fire nu fængslet efter skyderi

I forvejen sidder fire mænd varetægtsfængslet i den samme sag, der handler om en voldsom skudepisode i Ishøj den 22. maj.

Ifølge Vestegnens Politis efterforskning, så var der tale om en skudveksling, hvor den 25-årige mand både skød og blev beskudt. Anholdelsen af den 25-årig fandt sted tirsdag efter længerevarende efterforskning i sagen.

Retsmødet i Retten i Glostrup blev holdt bag lukkede døre, da der fortsat kan være medgerningsmænd på fri fod. Derfor kan og vil Vestegnens Politi ikke give yderligere oplysninger i sagen, men oplyser dog, at efterforskningen fortsætter.

Den 25-årige mand er er blevet varetægtsfængslet frem til den 9. oktober.

Tidligere er fire unge mænd blevet fængslet i forbindelse med skyderiet. Tre mænd på henholdsvis 19 år, 20 år og 24 år blev fængslet i løbet af maj, mens en 18-årig mand blev fængslet i begyndelsen af juli. Alle retsmøder er sket bag lukkede døre, og derfor har hverken politi eller anklagemyndighed haft mulighed for at kommentere på efterforskningen.

Vestegnens Politi har dog tidligere oplyst, at der blev afgivet et antal skud mellem flere biler på Vejlebrovej. Dengang oplyste politiet, at skudvekslingen drejede sig om et opgør mellem »lokale kriminelle«.

Skyderiet var med til, at Vestegnens Politi indførte visitationszone i en del af Ishøj. Visitationszonen er siden udløbet, og altså ikke aktuel.

arrow Politiet anholder to mere i sag om skyderi
24. maj 2018 kl. 10:08 Opdateret: kl. 10:34
arrow Ung mand varetægtsfængslet for skyderi i Ishøj
23. maj 2018 kl. 12:26 Opdateret: kl. 12:28
arrow Efter skyderi: 19-årig anholdt og vej spærret
23. maj 2018 kl. 11:28 Opdateret: kl. 12:13