26. august 2019
Karen Rørbæk underviser i yoga på Skovbo Aftenskole.
Karen Rørbæk underviser i yoga på Skovbo Aftenskole.
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yoga for stressramte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yoga for stressramte
Køge Onsdag - 12. september 2018 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange mennesker i Danmark har stress tæt inde på livet og skovbo Aftenskole tilbyder derfor nu »Yoga og Meditation for stress-ramte«. Det foregår i Kulturhuset i Borup.

- Stressforeningen skønner, at mere end 250.000 danskere lider af alvorlig stress. En af årsagerne er, at vi i vores aktive liv glemmer at holde de vigtige mentale pauser, hvor vores nervesystem kan genbalanceres. Står det på gennem længere tid, kan man udvikle skadelig stress. De første tegn på skadelig stress kan være søvnbesvær, tankemylder, koncentrationsbesvær, irritabilitet, manglede lyst til at være sammen med andre og problemer med hukommelsen, lyder det i omtalen af kurset.

I den forbindelse henvises det til, at flere videnskabelige studier viser, at meditation og mindfulness har en gavnlig effekt mod stress. Derfor tilbyder Skovbo Aftenskole beroligende yoga-øvelser kombineret med enkle meditations-teknikker så både krop og sind bringes til ro. Sindet trænes, så du bliver bedre i stand til at styre det, i stedet for at lade sindet styre dig.

Underviser er Karen Rørbæk, som er certificeret yogalærer og også har flere års erfaring med undervisning i Hatha- og Genopbyggende Yoga.

Aftenskolen oplyser desuden, at der også er ledige pladser på flere af de øvrige Yoga-hold, Afspændingshold, Fødselsforberedelse i varmt vand og Efterfødsels-Gymnastik i Borup.

Tilmelding og beskrivelse af alle holdene på www.skovbo.aftenskole.dk

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk