27. maj 2019
Lego-klodser og andet Lego-relateret kommer i spil lørdag den 13. oktober i Pedersborg Hallen. I fjor var der 60 stande og et pænt besøgstal. Foto: Lene Berthelsen
Lego-klodser og andet Lego-relateret kommer i spil lørdag den 13. oktober i Pedersborg Hallen. I fjor var der 60 stande og et pænt besøgstal. Foto: Lene Berthelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klods Event vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klods Event vender tilbage
Sorø - 12. september 2018 kl. 20:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vennerne Lars Bille, Roskilde, og Lars Petersen, Sorø, sprang i fjor ud med en Klods Event, hvor alt Lego-relateret kan præsenteres, sælges eller købes. 60 stande var der i Pedersborg Hallen, og derfor traf de to straks beslutning om, at succesen skal gentages. Det sker lørdag den 13. oktober fra kl. 10.00-16.00. Atter i Pedersborg Hallen. Det skriver DAGBLADET og Sjællandske.

- Man kan leje en stadeplads på 80 x 180 centimeter for 100 kroner. Det inkluderer et opstillet bord, og så kan man selv medbringe stole, dug, skilte - eller hvad man ønsker at dekorere sin stand med. Vi kan lave i alt 170 pladser, og de afhændes efter »først til mølle-princippet«. Entréen til eventen bliver 25 kroner, og overskuddet går til julemærkehjemmene, siger Lars Petersen og fortsætter:

- Man er velkommen til at tage alt med, der er lego-relateret. Det vil sige plastikklodser, træklodser, merchandise, madkasser, trøjer med logo, tasker, ure og så videre. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis man ønsker at booke en stadeplads, så skal man skrive en mail til Lars Bille på: lars.bille@mail.dk. Tilmelding skal ske senest den 15. september 2018.

Hvis der er opbakning til arrangementet, håber Lars Petersen og Lars Bille at Klods-event kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk