18. februar 2019
Troels Trier, der engang var provo-sanger i Røde Mor, er blandt de kunstnere der både maler og giver koncert i Arena Næstved.
gallery icon

Se billedserie

Troels Trier, der engang var provo-sanger i Røde Mor, er blandt de kunstnere der både maler og giver koncert i Arena Næstved.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Malende musikere indtager byen med spektakulær udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Malende musikere indtager byen med spektakulær udstilling
Næstved - 12. september 2018 kl. 17:40
Af Kim Palm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store navne er på vej til Næstved.

arrow Læs også: Video og billeder: Musikere har fyldt arena med magisk kunst

Arena Næstved har i samarbejde med den lokale musiker, komponist og maler, Thomas Agergaard samlet en række af Danmarks toneangivende kunstnere, der alle har startet deres karriere inden for musikken, men som også har haft stor succes med at udtrykke sig med pen og pensel.

Samarbejdet munder ud i en farverig udstilling, som afrundes med en unik koncert med Erik Clausen, Troels Trier, Billie Koppel, Jan Kaspersen, Carsten Dahl, Birgit Løkke, Mona Larsen, Peter Ole Jørgensen, Simon Spang Hansen, Thomas Agergaard m.fl.

- I gennem de sidste mange år har Malende Musikere haft stor succes med udstillinger over det meste af landet, og de fleste udstillinger er i dag på anerkendte gallerier og statsstøttede museer. Det er derfor en stor glæde, at Arena Næstved kan præsentere denne folkekære udstilling, som på tværs af generationer viser danske musikere fra en helt anden side, siger Thomas Agergaard.

Der vil være mulighed for at købe værker fra de udstillende kunstnere, og alle kunstnere vil være til stede i løbet af udstillingen, som løber over 4 dage fra 7. til 10 november 2018, kl. 12.00 - 18.00 ons - fre, og 12.00 - 16.00 lør.

arrow Mød manden bag »Malende Musikere«
01. november 2018 kl. 11:22 Opdateret: kl. 11:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk