21. februar 2019
Foto: Lucas Christensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Lucas Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundested sætter rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundested sætter rekord
Sport FAA - 11. september 2018 kl. 21:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i Hundesteds 101 år lange historie, er Serie 1-klubben klar til 3. runde i DBU Pokalen. Det blev en realitet tirsdag aften med en sejr 4-1 over Tårnby FF, der til daglig er midterhold i Københavnsserien.

Det blev ellers en lidt besværlig optakt. Tårnby var forsinket på grund af trafikken. Der vare kø stort set hele vejen fra Amager til Hundested, og kampen blev forsinket 45 minutter. Hundested stod klar på banen, da en ordentlig regnskylle vandede banen - og tilskuerne - godt igennem.

Måske derfor blev kampens indledning en stor åben slagudveksling, men det var Hundested, der fik sat den første træffer ind. Lars Bonde tog et træk ind i banen og fyrede af. Bolden ramte en Tårnby-forsvarer undervejs, og så blev amagerkanernes målmand Nicolai Rasmussen fanget på det forkerte ben.

Kort efter var Lars Bonde igen helt igennem, men her kom Nicolai Rasmussen ud og fik blokeret. Men Tårnby havde svært ved Hundesteds pågående og direkte spil, og siden var Nicolai Jægergaard tæt på at gøre det til 2-0, men her fik markspilleren Morten Sichlau nærmest saksesparket væk på målstregen.

Tårnby var dog ikke ufarlige, og midt i 1. halvleg fik gæsterne udlignet, da Martin Ziebrandtsen styrede en flad tværaflevering ind bag Christian Solhøj i Hundested-målet.

Da anfører Stefan Prio, der inden kampen blev hædret for 250 kampe i Hundestedtrøjen, måtte udgå med en skade, så kunne man godt få bange anelser. Men det viste sig at være unødvendige. Inden pausen fik Hundested bragt sig tilbage i front. Et indlæg blev forlænget, så midt for mål kunne Marco Rytter Olsen sende bolden i nettet.

Efter pausen fik Hundested vinden mod sig. Tårnby pressede på, men Hundested var giftige i dets omstillinger. Et kvart inde i anden halvleg øgede hjemmeholdet yderligere, da Lars Bonde fik lagt bolden ind midt for mål, hvor Casper Rytter Rasmussen dirigerede bolden i nettet.

Dermed var Tårnby tvunget til at skrue yderligere op for presset. Det gav Hundested nye omstillingsmuligheder, og kort før tid kunne Lars Bonde med sit andet mål - på forarbejde af Rasmus Borre og Nicolai Jægergaard lukke kampen til 4-1 til de henved 250 tilskueres store tilfredshed.