23. marts 2019
Der vil fortsat være tophåndbold i Brøndby Hallen. Foto: Dan Eugen Nielsen
Der vil fortsat være tophåndbold i Brøndby Hallen. Foto: Dan Eugen Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: København rykker til Vestegnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

København rykker til Vestegnen
Vestegnen - 11. september 2018 kl. 17:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har efterhånden været kendt et stykke tid, at KIF Kolding København havde brug for at finde tilbage til rødderne, og de har derfor i samråd med Brøndby Hallen indgået aftale om ophør af samarbejdet.

Parterne skilles i bedste forståelse, og som direktør for Brøndby Hallen, Carsten Boje Larsen fortæller:

- Vi har haft et fantastisk samarbejde i de sidste seks år, hvor vi har kunnet glæde os over et dansk mesterskab vundet i Brøndby Hallen, rigtig mange super intense kampe med 5.000 tilskuere mod blandt andre FC Barcelona og THW Kiel, men vi har også kunnet mærke den dalende interesse for KIF Kolding København, når de ikke leverede på banen, siger Carsten Boje Larsen.

Det gør heldigvis ikke, at der ikke længere skal spilles håndbold på topniveau i Brøndby Hallen.

De danske mestre på kvindesiden, København Håndbold, som til dagligt spiller i Frederiksberg-Hallerne, er kvalificeret til at spille Champions League, og da Frederiksberg-Hallerne ikke er godkendt af det Europæiske Håndbold Forbund, ja så faldt valget på Brøndby Hallen.

- Vi er glade for, at København Håndbold har valgt Brøndby Hallen som spillested for deres Champions League kampe og tænker, at vores store erfaring gennem rigtig mange år indenfor international håndbold kommer os til gode, fortæller Carsten Boje Larsen videre.

Gennem tiderne har Slagelse Håndbolds »Dream Team« med Anja Andersen vundet Champions League i Brøndby Hallen, og flere europa- og verdensmesterskaber i herrehåndbold er det også blevet til, ligesom AG Håndbold kvalificerede sig i Champions League til Final 4. Det skete også i Brøndby Hallen.

Det er store og interessante modstandere København Håndbold skal spille mod i oktober og november. Brest Bretagne Handball er de franske mestre og tæller mange både franske og andre landsholdsspillere, Rostov-Don er mestrene fra Rusland som var med i Final 4 i Champions League i år, og sidste kamp, der skal spilles, er mod svenske IK Sävehof, som nærmest har tradition for at vinde det svenske mesterskab, og her forventes der rigtig mange tilrejsende tilskuere fra Göteborg.

Så der er stadig tophåndbold i Brøndby Hallen.