21. august 2019
»Fish and chips og akustisk musik«. Det er hvad man kan opleve, hvis man deltager i arrangementet på Høkeren i Rødvig på lørdag. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

»Fish and chips og akustisk musik«. Det er hvad man kan opleve, hvis man deltager i arrangementet på Høkeren i Rødvig på lørdag. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik hos Høkeren på fiskerihavnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik hos Høkeren på fiskerihavnen
Stevns - 11. september 2018 kl. 14:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høkeren er nu lukket ned for sæsonen og åbner kun op for arrangementer.

- Det blev meget tydeligt, at hverdagen er begyndt igen, som det lyder fra den ene halvdel af ejerteamet: Bruno Modesto Leal.

Nu på lørdag 15.9 slår de dog allerede dørene op på ny til et arrangement, som de håber vil tiltrække folk. Der er lagt op til: »fish and chips med akustisk musik«

- Hos Høkeren ser vi frem til en hyggelig aften med »Fish & Chips og akustisk musik«, når vi klokken 20 kan præsentere alle for Spektakel Syndikatet, forklarer Bruno Modesto Leal.

Spisningen starter klokken 18 og kræver tilmelding og betaling i forsalg for at deltage.

Hvis man spiser hjemmefra, så kan man nøjes med at betale for musikken, men billetten skal købes i forsalg.

- Vi har på aftenen også salg og øl og vin til overkommelige priser, lyder der fra Bruno Modesto Leal.

Lidt om musikken
Spektakel Syndikatet tager udgangspunkt i store danske og internationale pophits, hvor navne som Bowie, Britney, A-ha, Bo Kaspers, Ed Sheeran, Norah Jones & Dylan omarrangeres, så de passer til syndikatets lounge-trio format.

De hits og kompositioner, vi alle går og synger med på - nye, ældre, kendte og mindre kendte numre - bliver serveret som veltilberedte anretninger med sang, guitar, bas og kor.

Rikke West er forsanger, Jimmy Krogsgaard spiller bas og synger kor, mens Erik Rasmussen spiller på guitar og synger kor.

Arrangementet laves i samarbejde med Foreningen SHOCK, og det koster 150 kroner at deltage, hvis man både ønsker at spise og høre musik. Man kan se mere på Facebook under »Høkeren i Rødvig Havn«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk