20. februar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høringssvar vedrørende Foreningscenter Pedersholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høringssvar vedrørende Foreningscenter Pedersholm
Debat Frederikssund - 11. september 2018 kl. 13:38
Af Kurt Terkelsen, Damgårdsvænget 49, 4050 Skibby, formand for Frederikssund Marineforening, skriver:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Frederikssund Marineforening stod uden tag over hovedet i 1984, og inden vi fik lokaler på foreningscenter Pedersholm 1988, dalede vores medlemstal ned til 28. Siden har vi, her op til vores 100 års jubilæet, kunne bryste os af at være 104 medlemmer.

Vi har således på års basis omkring 1.046 besøgende igennem til vores arrangementer. Vi har således oprettet og indrettet en marinestue, som er afdelingens »ansigt«. Vi sørger for, at stuen altid fremtræder i en pæn stand og er ligeledes med til at udbygge kammeratskabet omkring den fælles opgave

Marinestuen (Pedersholm) er et vigtigt og godt aktiv i forbindelse med synliggørelsen af Frederikssund-afdelingen og dermed afholdes en maritim atmosfære i lokalsamfundet.

Både forhenværende borgmester, Ole Find Jensen, og nuværende borgmester, John Schmidt Andersen, slog fast ved vores jubilæum, at det på alle måder er en livskraftig forening, der fejrer 100 år. - »En forening, der både med humør og værdighed er med til at præge Frederikssund ved højtider og alvorsstunde og i festlig lag«.

Og vi er kun én af fem marine/soldaterforeninger på Pedersholm.