23. marts 2019
Netto på Næstvedvej var i søgelyset for to mænd, der blev stoppet af politiet i nat. Foto: Anders Ole Olsen
Netto på Næstvedvej var i søgelyset for to mænd, der blev stoppet af politiet i nat. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mænd var på jagt efter tomme flasker ved Netto

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mænd var på jagt efter tomme flasker ved Netto
Opdateret 11. september 2018 kl. 12:34
Ringsted - 11. september 2018 kl. 11:20
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til tirsdag omkring klokken 0.45 fattede en politipatrulje mistanke til en udlejningsbil, der kørte hurtigt i modsatte retning på Køgevej i Ringsted.

Politiet vendte rundt for at foretage en rutinemæssig kontrol af føreren og køretøjet.

I krydset ved Næstvedvej kørte varebilen hastigt i sydlig retning, og den forsvandt kortvarigt, indtil politiet fandt varebilen efterladt med åbne ruder på Hovmarksvej.

Kort derfra gik to mænd på 26 og 28 år fra Valby. De kunne ikke umiddelbart give nogen fornuftig forklaring på, hvad de lavede på vejen på det pågældende tidspunkt.

De indrømmede dog at have kørt rundt i varebilen, hvor politiet fandt to mobiltelefoner tilhørende de to mænd. Den ene telefon havde GPS tændt og var sat til at vise vej til Netto på Næstvedvej 15 i Ringsted, mens den anden telefon havde åbnet en søge-app, der viste vej til Netto i Benløse.

Den hvide Ford Transit var efterlyst i politiets database, idet bilen var blevet brugt i forbindelse med et tyveri af tomme flasker fra en Netto på Fyn i august i år, og i øvrigt ikke var leveret tilbage af lejeren til Europcar til den aftalte tid.

Politiet havde desuden kort forinden modtaget en anmeldelse om tyveri af pantflasker fra et supermarkeds varegård i Snertinge natten til mandag. Samme varebil var blevet filmet på en videoovervågning, ligesom samme varebil også var blevet set på Fyn i forbindelse med en sag om tyveri af pantflasker fra et supermarked i august i år.

Efter afhøring til sagerne i løbet af tirsdag vil de anholdte blive løsladt, da grundlaget for fremstilling i grundlovsforhør ikke er til stede.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk