23. marts 2019
Farum juel efter scoringen til 1-0, da Farum mandag spillede hjemme mod BSF i 1. division for kvinder.
gallery icon

Se billedserie

Farum juel efter scoringen til 1-0, da Farum mandag spillede hjemme mod BSF i 1. division for kvinder.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilbage på sejrskurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbage på sejrskurs
Opdateret 10. september 2018 kl. 22:15
Sport FAA - 10. september 2018 kl. 21:33
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to kampe uden fuld gevinst, fik Farums kvinder i 1. division mandag aften igen pladen fuld med en 2-0-sejr hjemme over BSF's ligareserver.

Hjemmeholdet lagde stærkt fra land, og allerede efter to minutter blev bolden sendt på stolpen i BSF-enden. Så man sad lidt og ventede på den ene bølge af angreb efter den anden mod gæsternes mål.

Men sådan endte det ikke. For angrebsmaskinen gik en smule i stå, og så fik BSF i stedet mulighed for at true i den anden ende på omstillinger og dødbolde.

Det burde have givet et mål omkring midtvejs i halvleg. Men først måtte Cecilie Buchberg se Farum-keeper Mira Pastoft redde et forsøg fra venstre side, og siden headede Sasha Denham en kæmpe hovedstødschance lige forbi.

Så Farum slap billigt, men slog til gengæld til, da chancen så bød sig kort før pausen. Et frispark blev sendt ind foran mål, hvor Liv Finbogadottir Arge fik snittet den forbi Sasha Hesse i BSF-målet.

Efter pausen sad hjemmeholdet tungt på affæren og gav ikke BSF fred på noget tidspunkt. Samtidig gik der længe mellem gæsternes kontrastød.

Både Asla Johannesen i venstre og Julie Nowak i højre var kilder til konstant uro for BSF, men det var forsvarsspilleren Alberte Wege, der ud af det blå var tættest på at score.

Fra godt 40 meters afstand sendte hun bolden mod mål i en stor, høj bue, og det var kun overliggeren, der forhindrede hende i at lave et spektakulært mål.

Til sidste endte det så med, at topscorer Nicole Robertson afgjorde kampen, netop som tiden løb ud. En høj bold ind i feltet blev ikke clearet, og da den dumpede ned igen, stod Robertson klar og fik dirigeret den i mål tæt op ad stolpen.

Farum spiller igen lørdag ude mod Østerbro, inden man i næste uge møder dem igen i pokalturneringen.

1. division, pulje 1, kvinder
Farum-BSF 2-0 (1-0)

Mål: 1-0: Liv Finbogadottir Arge (43), 2-0: Nicole Robertson

Tilskuere: 200