26. marts 2019
- Han har rigtig svært ved at lave en dårlig øl, lød det fra en af dagens gæster, der var i gang med at smage på en af de mange specialøl. Foto: Yngve Saxil Andersen
gallery icon

Se billedserie

- Han har rigtig svært ved at lave en dårlig øl, lød det fra en af dagens gæster, der var i gang med at smage på en af de mange specialøl. Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bryggeri bød på øl og svin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bryggeri bød på øl og svin
Ringsted - 10. september 2018 kl. 19:44
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den Lille Gårdbutik og Det Lille Bryggeri afholdte lørdag åbent hus og kombinationen af livemusik, helstegt pattegris og specialøl til hver en smag, lokkede mange til at tage et smut forbi bryggeriet i Bringstrup.

- Vi har afholdt det her arrangement i 6-7 år nu og der kommer flere og flere hver gang. Det er første gang vi prøver med helstegt pattegris for vi varierer lidt fra år til år, fortæller en travl Rene Hansen.

Det Lille Bryggeri har brygget øl siden 2005 og siden 2009 i Bringstrup og havde sidste år en øl produktion på 50.000 liter.

- Vi regner med på sigt at skulle brygge omkring 100.000 liter øl. I øjeblikket har vi 10 øl i vores faste sortiment, men så laver vi også en masse sæsonøl, fortæller han.

Der var da også gang i bryggeriets tapperi, hvor hele tre mand stod klar til at betjene det tørstige klientel. Og selvom udvalget var stort, så var der alligevel en klar favorit på dagen.

- Den belgiske Dubbel går rigtig godt, lød det fra bag disken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk