26. august 2019
Jacob Lund, tidligere nabo til nu fraflyttet familie i Havrebjerg, ønsker ikke sit ansigt i avisen. Han mener dog heller ikke, at den voldsdømte Jesper Christensens udlægning i Sjællandske om et overfald den 3. juli kan stå uimodsagt hen. Avisen har forsøgt at få kontakt til sidstnævnte.
Jacob Lund, tidligere nabo til nu fraflyttet familie i Havrebjerg, ønsker ikke sit ansigt i avisen. Han mener dog heller ikke, at den voldsdømte Jesper Christensens udlægning i Sjællandske om et overfald den 3. juli kan stå uimodsagt hen. Avisen har forsøgt at få kontakt til sidstnævnte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 40-årig voldsdømt forsøgte at true naboer til tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

40-årig voldsdømt forsøgte at true naboer til tavshed
Slagelse - 11. september 2018 kl. 06:15
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er blevet beskyldt for at jage en syrisk familie på flugt fra Havrebjerg. Den 40-årige, voldsdømte Jesper Christensen, som Sjællandske interviewede i lørdagsavisen, afviser dog pure.

arrow Læs også: Ofre frygter at møde voldsdømt: Stadig på fri fod efter et halvt år

At han skulle have kastet belægningssten gennem familiens ruder forrige mandag, og at han den 3. juli skulle have overfaldet en syrisk mor og hendes søn ud for deres hus på Krænkerupvej, er også løgn, siger han.

- Det var jo mig, der fik bank. Ikke dem, sagde han til Sjællandske forleden med henvisning til episoden i starten af juli og den ubetingede straf på otte måneders fængsel, som han modtog ved Retten i Næstved den 23. august. En dom, han nu venter på at skulle afsone.

Hans udlægning skal dog tages med et gran salt - hvis ikke flere, mener naboer.

Flere vidner til episoden i juli undsiger nemlig manden og lægger ikke skjul på, at den 40-årige står bag en del chikane i lokalområdet. At han skulle have kastet de to sten igennem ruderne i familiens hus i sidste uge - hvilket han selv tager afstand fra - er naboerne heller ikke i tvivl om.

Jacob Lund, der bor tæt ved huset, som den syriske familie nu er flyttet fra, mener, at Jesper Christensens forklaring er pure opspind.

- Det er ikke rigtigt. Der er endda optaget videoer af, at han bliver pacificeret. I retten affejede man også forklaringen om, at han selv skulle være blevet overfaldet af fire, siger naboen.

Hvorfor naboen ikke mener, man kan tage Jesper Christensens ord for gode, sandfærdige varer, er tilmed faktummet, at sidstnævnte ved Retten i Næstved også blev dømt for at true netop Jacob Lund.

Det gjorde han to dage efter overfaldet, som ifølge Jesper Christensen var affødt af en racistisk ytring fra familien. I øvrigt kvitteret med »perkersvin« den anden vej, indrømmede den voldsdømte forleden i avisen.

- Han sagde, at mine børn kunne ligge i nogle meget små kister. Det skete om torsdagen, hvor overfaldet fandt sted om tirsdagen, forklarer Jacob Lund, hvis udlægning stemmer med anklageskriftet indeholdende syv forhold, hvor Jesper Christensen dømmes for dem alle.

arrow Voldsmand har hyret ny advokat: Jagede syrisk familie på flugt
28. januar 2019 kl. 05:30 Opdateret: kl. 20:58
arrow Syrisk familie efter flugt fra voldsdømt: - Han lyver igen
15. september 2018 kl. 08:00 Opdateret: kl. 18:32
arrow Politiet kan intet gøre ved voldsmand: - Vi har ikke skyggen af beviser
08. september 2018 kl. 09:00 Opdateret: kl. 22:13

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk