18. februar 2019
Koordinator Ulla Joensen og formanden for Erhvervsforeningen for Rungsted Havn Knud Erik Nordby ved Ankers Tivoli, som var en nyhed ved årets havnefestival. Foto: Erling Madsen
Koordinator Ulla Joensen og formanden for Erhvervsforeningen for Rungsted Havn Knud Erik Nordby ved Ankers Tivoli, som var en nyhed ved årets havnefestival. Foto: Erling Madsen
Foto: Erling Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnefestival klar til næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnefestival klar til næste år
Hørsholm - 11. september 2018 kl. 16:23
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted Havnefestival vender tilbage næste år. Det melder formanden for Erhvervsforeningen for Rungsted Havn, Knud Erik Nordby, ud ovenpå årets havnefestival, der fandt sted den sidste weekend i august.

- Der bliver også en Rungsted Havnefestival i 2019. Skønt vejret drillede os lidt i år, så har vi heldigvis fået mange positive tilbagemeldinger fra gæster, erhvervsdrivende og foreninger, fortæller Knud Erik Nordby.

Foreningen står bag havnefesten i samarbejde med havnen og søsportsforeningerne. For fem år siden blev den gamle tradition genoptaget, og hvert år er der blevet justeret og suppleret. Således var der flere ønsker om et tivoli og mere for børnene. Begge dele blev ført ud i livet i år.

- Vi vil også justere og forbedre næste år. Meget tyder på, at vi igen vil have Ankers Tivoli, men på baggrund af de mange konstruktive kommentarer, vil vi se på, hvor tivoliet skal placeres og hvordan vi får spredt musikindslagene mere ud på havnen, siger Knud Erik Nordby.

Han slår også fast, at målet fortsat er, at langt de fleste indslag skal være gratis for publikum. Men det er ikke nogen hemmelighed, at det kræver en del penge og et stort arbejde med at skaffe dem:

- De erhvervsdrivende betaler ekstra til festen, vi har en del sponsorer og Hørsholm Kommune bidrager med en underskudsgaranti. Vi vil nu se på, om vi kan finde en ny model til at skaffe de mange, nødvendige kroner, siger Ulla Joensen, som alle årene har stået som koordinator af Rungsted Havnefestival.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk