26. august 2019
En ung mand er nu sigtet for først at have lavet ballade og derefter tage benene på nakken iklædt politiets udstyr. Foto: Jens Wollesen
En ung mand er nu sigtet for først at have lavet ballade og derefter tage benene på nakken iklædt politiets udstyr. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 20-årig mand i håndjern stak af

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

20-årig mand i håndjern stak af
Ringsted - 10. september 2018 kl. 15:29
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 20-årig mand havde lørdag klokken 3.30 vanskeligt ved at opføre sig ordentligt, da politiet besøgte et diskotek på Sct. Hansgade i Ringsted.

Den unge mand var støjende og til så stor ulempe for nattelivets øvrige gæster, at ordensmagten anholdte ham og gav ham et sæt håndjern på for bedre at kunne dæmpe gemytterne. Imidlertid var uroen og stemningen så dårlig, at en ekstra patrulje måtte tilkaldes. Midt i virvaret så den 20-årige sit snit til at tage benene på nakken. Betjentene eftersøgte området, men væk var han.

Ud på aftenen samme dag lykkedes det politiet at få telefonisk kontakt med manden. Han havde det skam fint, fortalte han, og håndjernene bar han ikke længere. En af hans kammerater var nemlig i besiddelse af både vinkelsliber og hjælpsomhed, som fik håndjernene til at ryge af.

Telefonsamtalen sluttede med endnu en sigtelse til den 20-årige. Ikke alene havde han forstyrret den offentlige orden, men var også flygtet fra politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk