15. november 2018
Formanden for Ganløse Bylaug Niels Hedeager Madsen er ikke begejstret for forslaget om at flytte klubben og biblioteket hen på Ganløse Skole. Foto: Mik
Formanden for Ganløse Bylaug Niels Hedeager Madsen er ikke begejstret for forslaget om at flytte klubben og biblioteket hen på Ganløse Skole. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bylaug kalder til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bylaug kalder til kamp
Egedal - 11. september 2018 kl. 05:12
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 18. september klokken 19.30 inviterer Ganløse Bylaug borgere og politikere til et borgermøde i Kulturhuset på Ganløse Skole. Emnet er Brøndum & Fliess Rapportens forslag om at flytte Ganløse Bibliotek fra Toftekildegaard og Ganløse Fritids- og Ungdomsklub fra Liselund, hvor også spejderne har til huse, til Ganløse Skole.

Et forslag, der betyder, at Egedal Kommune kan spare penge på vedligeholdelse og få en indtægt ved at sælge de to gamle gårde i hjertet af Ganløse.

»Vi vil gerne høre borgernes og brugernes mening og holdning til disse planer. Og lade politikerne svare på spørgsmål.«, skriver formanden for Ganløse Bylaug Niels Madsen i mødeindkaldelsen.

Han lægger ikke skjul på, at de foreslåede flytnnger ikke er noget, som huer bylaluget.

»Bylauget er meget bekymrede for en eventuel gennemførelse af planerne, og vi mener at Ganløse vil miste en væsentlig del af sin sjæl. Fraflytning og salg af biblioteket, som vi kæmpede for at få bevaret sidste år, vil både betyde, at vi mister et vigtigt kulturelt åndehul i byen og en dejlig gammel bygning.«, skriver Niels Madsen.

Bylauget håber, at mange vil møde op og deltage i debatten, og opfordrer lokalpolitikere til at tilmelde sig til borgermødet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk