25. marts 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastiske Fællesskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastiske Fællesskaber
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. september 2018 kl. 14:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV ØST vil kåre regionens mest Fantastiske Fællesskab

Ugerløse: Blandt over 170 tilmeldte er ti i finalen.

Blandt de ti finalister er Rollespilslauget fra Ugerløse. Her er plads til alle! Her gør man en dyd ud af, at ALLE er velkomne, formanden Martin Alring fortæller:

- Vores mål er, at alle kan få lov at være, præcis som de er. At her er plads til, at alle kan udfolde sig, og VÆRE - ingen skal være noget, de ikke er, her hos os.

- Det at man være fri, og at vi kan styrke hinandens svagheder, giver mening, siger Martin Alring.

- Vi ønsker at ikke bare at SIGE, at vi rummer alle, men rent faktisk også GØRE det, udtaler Martin Alring.

- Vi synes det er fantastisk, at være i finalen, og at nogen kan se, at de vi har gang i herude er vigtigt, slutter Martin Alring fra Rollespilslauget i Ugerløse.

Alle kan stemme
Et ungdomshus i Dalmose, et floorball-hold for kræftramte mænd i Slagelse og landsbysamfundet i Idestrup på Falster. Bredden er stor blandt de nominerede i konkurrencen om at blive kåret som regionens mest Fantastiske Fællesskab.

Og alle kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde, hvilket man kan læse mere om på hjemmesiden tveast.dk/ff.

Over 170 foreninger og fællesskaber fra hele TV ØST's sendeområde havde tilmeldt sig konkurrencen, og en jury har siden udvalgt ti, som er videre i kampen om æren og de 50.000 kroner.

- Det var rigtig svært. For jeg synes jo, alle var noget, hvor jeg tænkte, at det er støtteværdigt. Så det var rigtig svært at vælge, fortæller Mikkel Thorning, som var det ene af jurymedlemmerne og til dagligt er leder af kulturkasernen i Holbæk.

Stort finaleshow i Holbæk
De næste uger viser TV ØST nogle små portrætfilm om fællesskaberne og afstemningen slutter ved et stort finaleshow på Elværket i Holbæk, som sendes på TV ØST om aftenen den 28. september.

Vinderen går desuden videre til den landsdækkende konkurrence om at blive kåret som Danmarks mest Fantastiske Fællesskab, hvor der kæmpes om yderligere 100.000 kroner. Landsfinalen afholdes den 3. november 2018 i Helsingør,

- Vi glæder os til at være med... - hvor er det spændende!, skriver Louise Flørning fra Idestrup og Omegns Lokalråd i et svar på mailen om, at de er blandt de ti udvalgte til konkurrencen.

Fakta
Hvad er Fantastiske Fællesskaber

Fantastiske Fællesskaber er en hyldest til alt det, vi har sammen, og konkurrencen er blevet til i et samarbejde mellem Tuborgfondet, Lokale- og Anlægsfonden og de otte TV 2 Regioner.

Vinderen af 50.000 kroner findes blandt de ti nominerede ved en sms-afstemning - vinderen kåres i et stort finaleshow på TV ØST den 28. september, og går desuden videre til landsfinalen den 3. november 2018.

Her er de ti nominerede Fantastiske Fællesskaber, man kan stemme på:

Floorball for kræftramte mænd - Slagelse

Trailstars Falster
Idestrup og Omegns Lokalråd

Jernløse Badminton Klub
Ungehuset Dalmose

Rollespilslauget - Ugerløse
Stå op for fællesskabet - Vig

Dragsholm Svømmeklub
Bogøportalen

Kalvehavefamilierne
Læs hvordan du stemmer på din favorit på tveast.dk/ff.

Juryen bestod af: Kirsten Sydendal, stifter af Lolland-Falster Lovestorm. Mikkel Thorning, afdelingsleder for Kulturkasernen i Holbæk. Anne-Marie Skov, direktør for Tuborgfondet. Esben Danielsen, direktør for Lokale- og Anlægsfonden. Vagn Petersen, direktør for TV ØST

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk