26. august 2019
Der mødte desværre ikke så mange op til start, men arrangørerne, Danske Handicaporganisationer Stevns, har mod på at prøve igen næste år. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Der mødte desværre ikke så mange op til start, men arrangørerne, Danske Handicaporganisationer Stevns, har mod på at prøve igen næste år. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Rundt i hele byen på hjul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Rundt i hele byen på hjul
Stevns - 10. september 2018 kl. 14:47
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anni Kvisgård kom helt fra Køge for at deltage - men ellers kneb det med at samle folk til et såkaldt para-løb, hvor handicappede af den ene eller anden art kunne deltage i transportmidler på hjul.

- Selvfølgelig skulle jeg da være med til det. Når jeg bliver inviteret, så kommer jeg. Det er så hyggeligt at komme til Stevns, sagde Anni Kvisgård til DAGBLADET, da vi kiggede forbi Nytorv søndag formiddag.

Hun deltog i en el-kørestol, men der var også deltagere med rollator, og så havde Danske Handicaporganisationer Stevns også inviteret frivilligheds-koordinator Lena Bjerrum Bach. Hun deltog denne dag også i en kørestol.

- Det har jeg aldrig prøvet før, så gad vide, hvordan det går, sagde hun til DAGBLADET inden starten gik.

Hun fik dog en hjælper med på ruten, der kunne skubbe, så lige som de andre deltagere kom hun tilbage til Nytorv, hvor der vendtede boller og varm kaffe, som var sponseret af bageren på Nytorv samt Meny på Østergade, hvor én af ruterne også gik forbi.

Da Mogens Haugaard Nielsen satte løbet i gang klokken 11, var der kun syv tilmeldte, der begav sig ud på de tre ruter af forskellig længde rundt i Store Heddinge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk