24. august 2019
Det lykkedes ikke tre tyve at begå indbrud i kiosken på Viby Station, hvor de blev opdaget af et avisbud, der tilmed fulgte efter flugtbilen. Arkivfoto: Elmer Madsen
Det lykkedes ikke tre tyve at begå indbrud i kiosken på Viby Station, hvor de blev opdaget af et avisbud, der tilmed fulgte efter flugtbilen. Arkivfoto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Avisbud fulgte efter kiosk-tyve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Avisbud fulgte efter kiosk-tyve
Roskilde - 10. september 2018 kl. 12:18
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et avisbud og en kondiløber var medvirkende til, at politiet natten til mandag fangede to mænd, der begik indbrud på en tankstation og en kiosk, mens en tredje mistænkt er indentificeret.

arrow Læs også: Tørstig mand knuste restaurant-ruder

Klokken halv tre blev der begået indbrud i Circle K på Ringstedvej i Roskilde, hvor tre personer knuste en rude for at stjæle en ramme øl og nogle chokoladebarer, hvilket er nærmest identisk med et indbrud samme sted natten før.

En time senere var den gal i kiosken på Viby Station, hvor et avisbud så tre personer i færd med at begå indbrud. To af dem flygtede til fods, mens en kørte væk i en bil med svenske nummerplader. Den fulgte avisbuddet efter, og fem minutter senere havde politiet med hans hjælp fanget en 37-årig mand fra Irak. I bilen fandt de tyvekosterne fra tanken i Roskilde og papirer på en svensk og en tyrkisk mand.

En kondiløber var med til, at politiet endnu en time senere fik fat på en anden af tyvene. Kondiløberen havde talt med de to flygtende tyve på Vibevej, og politiet kunne 10 minutter senere anholde en 29-årig tyrkisk mand på torvet i Viby. Hans identitet stemmede med de papirer, der lå i flugtbilen.

Den tredje tyv er endnu ikke fundet, men politiet leder efter den svenske mand, som de også fandt papirer på i bilen. De to anholdte bliver i dag afhørt med tolk, inden det bliver besluttet, om politiet vil forsøge at få dem varetægtsfængslet.

arrow Kabelskrottyve vendte tilbage
10. september 2018 kl. 12:14 Opdateret: kl. 12:14
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk