26. august 2019
Der var masser af medaljer til THOK ved DM i weekenden.
Der var masser af medaljer til THOK ved DM i weekenden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af medaljer til THOK ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af medaljer til THOK ved DM
Gribskov - 10. september 2018 kl. 12:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En stor gruppe løbere fra THOK tilbragte weekenden i det midtjyske for at deltage i to af årets vigtigste stævner, nemlig DM i stafet og på lang distance. Lørdag arrangerede Herning Orienteringsklub stafet i Harrild Hede.

Med næsten udelukkende landsholdsløbere i eliteklasserne, H21 og D21, stillede THOK med stærke hold, og de var derfor blandt favoritterne til sejren. I Dameklassen løb Agnes Nørgård Kracht og Ida Øbro fra junioreliten samt Amanda Falck Weber fra senioreliten, som netop har vundet bronze til VM i Letland.

Det blev en klar sejr til de tre piger fra THOK med en margin på hele 6.40 minutter til sølvvinderne fra Hillerød.

Hos herrerne løb tidligere landsholdsløber, Rune Olsen, førsteturen for THOK, mens de to efterfølgende ture blev løbet af THOKs landsholdsløbere, Emil Øbro og Björn Cederberg. Her blev det til en sølvmedalje til THOK.

De ældre i klubben hentede som vanligt også medaljer. Det blev til guld i H45 med Preben Jørgensen, Jakob Landsperg og Thomas Greve Jensen og ligeledes guld i H50 til Rolf Valery, Tim Falck Weber og Henrik Markvardsen.

Søndag var der DM lang i Ulbjerg Plantage nord for Viborg. Her var der udfordringer med bevoksede indlandsklitter med et detaljeret kurvebillede, meget varierende beplantning samt lyngområder.

I D21 var der et meget tæt opgør mellem Emma Klingenberg, Miri Thrane Ødum og THOK's Amanda Falck Weber. De løb alle tre den 11 kilometer lange bane på 68 minutter, og medaljerne blev fordelt indenfor 42 sekunder. Sidstnævnte trak det korteste strå, men fik en bronzemedalje.

Hos juniorerne viste THOK's Ida Øbro og Agnes Nørgård Kracht, at de er de bedste i D20. De blev kun slået af en finsk landsholdsløber, som ikke tæller i de danske mesterskaber. Således fik pigerne henholdsvis guld og sølv.

I D45 løb Tenna Nørgaard Landsperg sig ligeledes til en sølvmedalje - 30 sekunder fra guldet, men fem minutter foran bronzevinderen. I D55 var der kamp om bronzen - her vandt Bente Madsen fra THOK bronzen kun tre sekunder foran nummer fire.

Hos herrerne blev det igen til guld til Thomas Greve Jensen i H45, og Leif E. Larsen tog også guld i sin klasse, H65, ligesom klubbens alderspræsident, Poul Erik Birk Jakobsen, tog guld i H90.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede