26. august 2019
På onsdag i næste uge skal den 32-årige for Retten i Holbæk tiltalt for pengeafpresning.
På onsdag i næste uge skal den 32-årige for Retten i Holbæk tiltalt for pengeafpresning.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tiltale: Mand udsatte søskendeflok for pengeafpresning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiltale: Mand udsatte søskendeflok for pengeafpresning
Kalundborg - 10. september 2018 kl. 13:24
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 32-årig mand fra Slagelse skal onsdag i næste uge for Retten i Holbæk, da han er tiltalt for pengeafpresning ved en hændelse, der fandt sted 19. juni i år.

arrow Læs også: Dømt for at true og afpresse tre børn

Her skulle manden angiveligt om aftenen være mødt op på en adresse i Jerslev-området for at kræve penge ind på vegne af en bekendt i forbindelse med et økonomisk mellemværende.

På adressen mødte han imidlertid ikke dem, han var kommet for at kræve det ukendte pengebeløb ind af, men i stedet deres tre børn på henholdsvis 13, 15 og 18 år.

Manden opførte sig her truende over for søskendeflokken, der blev meget bange, og han skal angiveligt have trukket en splatterpistol frem i forsøget på at tvinge søskendeflokken til at finde pengene til ham.

Han skal ligeledes have udtalt »Der skal betales nu. Det er ikke for sjov. Næste gang ryger der en hund« - som et forvarsel om, at familiens hund kunne komme til at bøde med livet for det skyldige pengebeløb.

Ved samme lejlighed skal den 32-årige have fortalt de tre søskende, at der var blevet lagt 10.000 kroner oven i beløbet, fordi det var nødvendigt at sende en mand ud for at kræve pengene ind.

Efter episoden forsvandt manden igen, men de tre søskende sørgede for at kontakte politiet, der fandt ham senere på aftenen.

Her blev han standset i en bil, som han i øvrigt ikke havde kørekort til, hvorfor han samtidig er tiltalt for brud på færdselsloven.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden sin anholdelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk