21. august 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand sætter FFO-udvidelsen tilbage på sporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand sætter FFO-udvidelsen tilbage på sporet
Furesø - 10. september 2018 kl. 09:20
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge kunne Frederiksborg Amts Avis fortælle, at den planlagte renovering og udvidelsen af Solvangskolens FFO tilsyneladende var blevet fravalgt til anlægsbudgettet af Furesø Kommunes forvaltning. Susanne Mortensen (K) harcelerede over, at politikerne dermed ikke fik mulighed for at prioritere ordentligt. Dermed kom projektet tilbage i politikernes hænder.

Udvalgsformand Henrik Poulsen (S) var også blandt dem, som blev noget overrasket over fravælgelsen. Han vil have projektet tilbage på sporet.

- Jeg har bedt de politiske partier om at optage den planlagte ombygning af FFO Solvang i budgetforhandlingerne. I lighed med Susanne Mortensen gjorde jeg indsigelse på budgetseminaret over, at den i første omgang var røget ud af budgetforslaget. Det er selvfølgelig brandærgerligt, for det skaber forundring og irritation hos dem, der med god grund ser frem til den nødvendige ombygning, siger Henrik Poulsen, som ser ombygningen i en større sammenhæng.

- Ombygningen af FFO Solvang skal ses i lyset af, at byrådet besluttede i juni at flytte Kildehuset til Bifrost, der tidligere har været anvendt til FFO. FFO Solvang afgav hermed plads og uderum, som vi skal kompensere.

- Det er vigtigt, at FFO Solvang får mulighed for at forbedret de fysiske rammer, så børnene kan få de bedst mulige betingelser for leg og læring. Det drejer sig om bedre udemiljø og bedre indretning af FFO på skolen, i Solvognen og Talehuset, lyder det fra udvalgsformanden.

Det sker ikke mindst i respekt for det arbejde som medarbejdere og forældre har gjort i sagen.

- En arbejdsgruppe bestående af medarbejdere og forældre under ledelse af skoleleder Andreas Hundebøll har arbejdet konstruktivt og loyalt med planerne helt i tråd med det oplæg, vi i sin tid gav i udvalget for skole og ungdomsuddannelse. Arbejdsgruppens forslag er på alle måder glimrende, siger Henrik Poulsen (S).

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede