24. august 2019
Foto: David McKenzie Grant
gallery icon

Se billedserie

Foto: David McKenzie Grant
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SMACK-Kys: Se alle de lækre billeder fra gade-festivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SMACK-Kys: Se alle de lækre billeder fra gade-festivalen
Opdateret 10. september 2018 kl. 10:33
Roskilde - 10. september 2018 kl. 08:49
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år regnede festivalen for gadekultur væk, da den blev afholdt på Musicon for første gang. I år var vejrguderne noget mere nådige og folk strømmede til for at opleve unicykling, parkour, musik, street-art, grafitti og meget andet.

En lille ting som skilte sig ud var dog at Louis Nielsen på sin ethjulede cykel satte en verdensrekord. Han præsterede at køre 24,79 meter på ethjulet cykel.

Det lyder måske som noget, du godt kunne træne dig op til, men flyt så lige køreturen en meter over jorden til en slack-line, så går sværhedsgraden lige en cru op.

- Det var fedt. Jeg udvikler hele tiden mine evner på en ethjulet cykel, fortæller Louis Nielsen, som har taget turen fra Stenlille for at være med.

Victor Veggerby fra Jyllinge er også godt tilfreds med SMACK, som festivalen hedder. Han kæmper for bedre forhold for parkour, og han har landet 100.000 kroner til et underlag, så parkour-folket kan få deres helt eget klatrestativ på Musicon.

- Det lyder paradoksalt, at vi skal have et faldunderlag, som om det var en legeplads i en børnehave. Men det skal vi, og så må vi leve med det, for at få et sted, hvor vi kan samles, griner han. Imens svinger flere yngre mænd sig rundt i stativet, som er opstillet til festivalen for at gøre opmærksom på parkour-sporten.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk