26. august 2019
Der er ikke den genstand, det ikke er muligt at få fat i ved GenbrugsGruppens loppemarkeder i Ølstykke - skulle man i hvert fald tro. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Der er ikke den genstand, det ikke er muligt at få fat i ved GenbrugsGruppens loppemarkeder i Ølstykke - skulle man i hvert fald tro. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flytninger giver et væld af lopper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flytninger giver et væld af lopper
Egedal - 10. september 2018 kl. 05:32
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aldrig før har GenbrugsGruppen kunne byde på så mange loppefund, som tilfældet var søndag i Ølstykke, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er mange villaejere i Ølstykke, der har solgt deres huse og er flyttet ind i de 89 nye lejligheder på Rådhusgrunden. De har ryddet ud i deres ting, fordi de får mindre plads, og de kender os og vil gerne give deres gode ting til os, så andre kan få glæde af det, og de penge, vi får ind, går til gode formål, forklarede Lene Nygaard, som oplyste, at køberne er alle slags mennesker lige fra de helt unge, der skal flytte hjemmefra, til de gamle, der godt kunne tænke sig noget nyt uden at skulle have for mange penge op af lommen.

Møbelladen bugnede af alt fra tunge chatoller med træudskæringer og velourbetrukne sofaer i rokoko stil til nye og gamle spisestuestole i alle mulige stilarter og Ikea-reoler. Også her var det svært at kante sig igennem de mange mennesker, der kiggede og vurderede, om de skulle lade sig friste til at købe noget med hjem.

- Vi har gulvtæpper, og de bliver revet væk, fortalte formanden, mens det ene tæppe efter det andet blev handlet og båret ud i parkerede biler, så køberen havde hænderne fri til sin videre jagt i andre afdelinger.

- Der er ikke noget, der er mere populært end andet. Det er alt sammen noget, folk er interesserede i, forklarede hun.

Næste genbrugsmarked holdes søndag den 7. oktober klokken 10-13.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede