23. marts 2019
Teatertalentholdet, der består af lokale unge, opfører »Hvor er de unge?«   ved åbningen af Frederikssund Teaterfestival 2018 på lørdag.
gallery icon

Se billedserie

Teatertalentholdet, der består af lokale unge, opfører »Hvor er de unge?« ved åbningen af Frederikssund Teaterfestival 2018 på lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterfestival for tredje år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterfestival for tredje år
Frederikssund - 10. september 2018 kl. 05:17
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje år i træk holdes der teaterfestival i Frederikssund Kommune, og det sker i dagene fra 15.-22. september, hvor der bydes på forestillinger, smagsprøver på en musical, teaterkagekonkurrence, vikingefægtning og meget mere.

På festivalens program er der i år syv forestillinger og arrangementer for alle, der vil være med.

Igen i år er der også teater for børnene i kommunens børnehuse i fem områder - Skibby, Slangerup, Jægerspris, Frederikssund Syd og Frederikssund Nord. Børnene bliver inviteret i til at se forestillinger, der både er sjove, legende og overraskende.

- Jeg er glad for, at vi igen i år kan lave en teaterfestival. Teater kan noget helt særligt og giver publikum en unik og nærværende oplevelse. Derfor er det rigtig fint, at vi igen i år kan give børn i vores børnehuse en teateroplevelse - og hvem ved, måske er det lige dén oplevelse, der vækker en ny lille skuespiller i et af børnene, siger Jesper Wittenburg (S), formand for Fritids- og Kulturudvalget, i en pressemeddelelse.

Teaterfestivalen begynder lørdag den 15. september, hvor alle er inviteret til gratis åbning ved Vandkunsten i gågaden i Frederikssund. Vikingerne blæser Frederikssund Teaterfestival i gang klokken 11, og formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg byder velkommen.

Derefter kan der indleveres kager til en teaterkagekonkurrence, som er en del af åbningen, og hvor arrangørerne håber på rigtig mange flotte og velsmagende kager. Præmierne er billetter til festivalens forestillinger, og vinderne kåres klokken 11.45.

Teatertalentholdet viser klokken 11.45, hvad de kan med forestillingen »Hvor er de unge?«. Teatertalentholdet har som led i Frederikssund Kommunes talentindsats været undervist af professionelle fra TeaterTasken. Udøverne kommer fra de lokale amatørteatre Jægerspris Amatør Scene, Slangerup Scenen og Frederikssund Vikingespil.

Klokken 12 går lurblæserne mod biblioteket, hvor der er fægtning og maskeworkshop.

Teaterfestivalen byder blandt andet på Det fortællende Teaters forestilling »Amled« for alle over 11 år søndag den 16. september ved Frederikssund Børneteater, Teater De røde Hestes »I begyndelsen var begyndelsen« fra fire år og opefter onsdag den 19. september, Camilla Marienhofs »Kaffe og kærlighed« torsdag den 20. september ved Frederikssund Teater, foredrag ved scenograf Liselotte Justesen fredag den 21. september og smagsprøver fra Slangerupscenens musical »Annie » lørdag den 22. september.

Festivalens program kan ses på www.frederikssund.dk/teaterfestival, hvor det fremgår, hvad der er gratis, og hvad der koster penge.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede