22. august 2019
Skuespiller René Richardt i front i rollen som Kim Larsen.
gallery icon

Se billedserie

Skuespiller René Richardt i front i rollen som Kim Larsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Lun Larsen-kopi med til præste-jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Lun Larsen-kopi med til præste-jubilæum
Odsherred - 09. september 2018 kl. 19:13
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sognepræst Annette Berg, Vig Kirke, fik en propfyldt kirke og en lun koncert med Kim Larsen-kopibandet René & Værsgo i 25 års jubilæumsgave søndag.

- Vi er rigtigt glade for, at så mange er kommet for at fejre Annette, sagde menighedsrådsformand Ann West i den tæt pakkede kirke.

Jubilaren tog hjerteligt imod de mange gæster, og der blev uddelt knus og kram. Hun glædede sig til koncerten med skuespiller René Richardt i front som Lune Larsen.

Richardt har specialiseret sig i at plagiere nationalskjalden så godt, at rigtige Larsen har godkendt kopien. Richardt går i rolle, imiterer kropssprog og mimik; fræk i flaben - selv i kirken.

- Hvor ser I godt ud, når I synger. Det ligner en andedam - man får lyst til at fodre jer, lødt det lunt fra kopien, da de mange fremmødte sang med på »Blaffersangen«.

Jubilar-præsten og den øvrige skare sang også ivrigt omkvædet til »Haveeje« - »... så vi be'r bare guderne om godt vejr« - og den fik heller ikke for lidt i »Susan Himmelblå«, hvor René Richardt fik listet sognepræsten ind i sin introduktion:

- Hvis Annette havde været dér dengang, så var vi gået efter hende. Helt klart. Men nu kiggede vi efter en anden pragtfuld kvinde med store, runde, blå øjne, Susan Himmelblå, sagde forsangeren.

Efter koncerten fortsatte jubilæet med reception i Vig Forsamlingshus.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk