22. januar 2019
En heldig køber af en Eurojackpot-kupon i Service Kiosken i Smørum er ifølge Danske Spil den heldige vinder af 3.334.102 millioner kroner i udtrækningen fredag den 7. september. Foto: Mads Nissen
En heldig køber af en Eurojackpot-kupon i Service Kiosken i Smørum er ifølge Danske Spil den heldige vinder af 3.334.102 millioner kroner i udtrækningen fredag den 7. september. Foto: Mads Nissen
Foto: Mads Nissen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jackpot: Har du vundet 3,3 millioner kroner?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jackpot: Har du vundet 3,3 millioner kroner?
Opdateret 09. september 2018 kl. 16:58
Egedal - 09. september 2018 kl. 16:43
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Èt eller andet sted går en person rundt og er nyslået millionær efter at have købt en Eurojackpot-kupon i Smørum, for fredag blev kuponen udtrukket som 2. præmie, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det har været i det hele taget været en særdeles heldig weekend for hele fem danske Lotto-spillere.

Fredag aften var der ingen der løb med førstepræmien i Eurojackpot. Til gengæld var en af de tre 2. præmie-vindere fra Danmark. Således har en person, der har købt sin kupon i Service Kiosken i Smørum, vundet 3.334.102 kroner, oplyser Danske Spil.

Den heldige har på sin kupon fem rigtige blandt vindertallene: 4, 7, 28, 36 og 43, og ét af stjernetallene 1 eller 6.

Lørdag aften blev der udklækket hele fire millionærer, da to heldige spillere havde de samme rigtige Lotto-tal og hver kan se frem til at få sat fem millioner skattefri kroner ind på kontoen. Den ene er fra Bornholm, mens den anden har købt sin kupon hos Carlo's Corner på Samsø.

Dertil kommer de to Millionærgaranti-vindere, hvor man bliver millionær, selvom man har nul rigtige. En vinder, der får en million kroner ind på kontoen, har købt sin kupon i Kup i Vinderup i Holstebro Kommune, mens den anden har købt vinder-kuponen i Meny Bjerringbro.

Danske Spil har endnu ikke talt med nogen af vinderne.

- Vindere melder sig sjældent dagen efter udtrækningen, og der kan godt gå op til fem uger, før de opdager det, når de fornyer deres kupon, fortæller Camilla Cornelius, der er kommunikations- og presserådgiver hos Danske Spil, til Frederiksborg Amts Avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk