26. august 2019
Morten Hempel Jensen nettede tre gange og rettede dermed op på de to meget skidte kampe, han havde lagt ud med i sæsonen. Nok til en sejr var det dog ikke. Foto: Anders Ole Olsen
Morten Hempel Jensen nettede tre gange og rettede dermed op på de to meget skidte kampe, han havde lagt ud med i sæsonen. Nok til en sejr var det dog ikke. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: TMS Ringsted tabte til allersidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TMS Ringsted tabte til allersidst
Sport DAGBLADET - 08. september 2018 kl. 17:43
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted var snublende tæt på sæsonens første point, men efter en dramatisk kamp i Kolding tabte holdet lørdag med 27-29.

TMS-træner Christian Dalmose sagde efter nederlaget mod GOG forleden, at han håbede og troede på, at hans drenge ville lære noget af alle kampe i Ligaen, men hvis det var tilfældet efter GOG-kampen, så skjulte TMS-drengene det ualmindeligt godt i kampens indledning..

På hinanden følgende tekniske fejl i angrebet og et sløvt og passivt forsvar gjorde, at Kolding efter bare 10 minutter var kommet foran med 6-1. En mareridtsstart for Ringsted-holdet, som i øvrigt i de selvsamme første 10 minutter havde lagt ud i et »almindeligt« seks-mod-seks-angreb. Det var øjensynligt overhovedet ingen god idé, og lidt senere havde Kolding bombet sig på 10-3.

Lidt bedre blev det, da de grønblusede gik over i dét angrebssystem, som holdet er mere hjemmevant i: Syv-mod-seks-spillet. Så derfor 11-6 efter de 20 minutter, og selv om kampen ikke ligefrem virkede jævnbyrdig endnu, så syntes der dog lidt TMS-lys for enden af den lange tunnel.

11-9 blev det også med fem minutter til pausen, og på dét tidspunkt havde udeholdet pludselig scoret seks af kampens seneste syv mål. Og med pausestillingen 13-12 havde TMS tilsyneladende vendt kampen på hovedet.

En yderst ejendommelig halvleg, kan man roligt sige!

Straks fra 2. halvlegs start begyndte TMS dog at kludre gevaldigt i tingene igen: En to-minutters udvisning og to kaste-bolden-væk-fejl fra Nicolaj Nørager betød lynhurtigt en firemålsføring til Kolding igen.

Værre endnu for kampens spænding var det dog, at TMS Ringsted overhovedet ikke havde den mindste smule styr på Koldings venstreback Olafur Gustafson. Den store bomber scorede nærmest efter forgodtbefindende i 2. halvleg, og ved 24-19 med et kvarter igen lignede det atter, at Kolding skulle trække det længste strå.

Men tre flotte mål fra den ellers hidtil så fejlfyldte Benjamin Pedersen gjorde, at midtsjællænderne nu kun var nede med 24-25 - og stadig ni minutter tilbage af opgøret.

Så kogte hallen for alvor, og det blev ikke mindre af, at føromtalte Gustafsen fik et direkte rødt kort for en albue i hovedet på en TMS'er.

Fire minutter før tid udlignede Michael Riis - som endnu en gang spillede en stor kamp - til 26-26, men det var også det tætteste, gæsterne kom på et point, for i de sidste minutter øgede Kolding til slutresultatet.