22. august 2019
Oliver Klarskov (med bolden) har mildt sagt ikke haft heldet med sig det sidste halve års tid.	 Foto: Thomas Olsen
Oliver Klarskov (med bolden) har mildt sagt ikke haft heldet med sig det sidste halve års tid. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere problemer for TMS-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere problemer for TMS-profil
Sport DAGBLADET - 07. september 2018 kl. 21:53
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal sørme heller ikke være nemt.

Nogenlunde denne tanke går TMS Ringsteds talentfulde playmaker Oliver Klarskov rundt med i disse uger. For som om det ikke var slemt nok, at han i foråret blev opereret efter en slem ankelskade - så har den unge herre nu raget endnu et uheld til sig. Og det paradoksalt nok under genoptræningen efter netop ankeloperationen.

- Jeg var jo ellers begyndt at måtte styrketræne igen efter operationen, og for en lille måned siden var jeg netop i træningscentret, hvor jeg så ved et uheld kom til at banke mit hoved op i vægtstangen med fuld kraft. Og det betød så, at jeg fik en hjernerystelse, forklarer den, må man sige, enormt uheldige Klarskov.

I første omgang virkede det imidlertid som om, at det var en hjernerystelse af den mildere slags, for i de følgende dage havde han det egentlig relavtivt fint udover almindelig hovedpine og træthed.

- Og det betød så også, at jegt valgte at tage med på vores træningstur til Kreta for tre uger siden. Dernede gik det udmærket, og jeg var med til de øvelser for os spillere, som døjede med forskellige skavanker. F.eks. havde vi morgenøvelser i svømmehal og sådan nogle ting. Og det gik fint!

- Men efter vi kom hjem har jeg så fået det dårligt igen, og jeg har derfor bare ligget herhjemme på sofaen - og ikke kunne være med til træninger eller med ude til kamp eller noget. Det er super træls, forklarer Oliver Klarskov med en vis træthed at spore i stemmen.

Spørgsmål: Kommer det hér til at udskyde dit comeback endnu længere end først antaget?

- Det er svært at sige, men jeg håber det ikke. Altså jeg havde alligevel først satset på at skulle spille fra 2. sæsonhalvdels start, selv om jeg måske uden hjernerystelsen kunne have været klar omkring juletid. Men eftersom der jo er en måneds vinterpause i Ligaen kort derefter, så satser jeg ikke på, at jeg kommer til at misse flere kampe, end jeg havde regnet med.