16. februar 2019
Slots- og Kulturstyrelsen udfører i år vedligeholdelsesarbejder på bygninger og søkanter, og der er i den forbindelse etableret en gangbro til øen. Foto: Palle  Høj
Slots- og Kulturstyrelsen udfører i år vedligeholdelsesarbejder på bygninger og søkanter, og der er i den forbindelse etableret en gangbro til øen. Foto: Palle Høj
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye billetter til Louises Ø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye billetter til Louises Ø
Hillerød - 08. september 2018 kl. 07:32
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kulturnatten i Hillerød byder i år, den 21. september, på en sjælden mulighed for at besøge Louises Ø nær Frederiksborg Slot. I første omgang blev billetterne til de tre omvisninger under kulturnatten hurtigt revet væk, men nu er det lykkedes at skaffe yderligere to omvisninger, oplyser Kulturnatsarrangør Lise Bendix til Frederiksborg Amts Avis.

De to nye omvisninger bliver klokken 15.30 og 16.15, der er 40 billetter i alt, 20 til hver. De bliver sat til salg fra midnat, natten til mandag den 10. september på Billetto.dk.

Det er arkitekt hos Slots- og Kulturstyrelsen Karsten D. Olesen, der står for omvisningerne. På Louises Ø lod Frederik VII opføre tre huse, som han blandt andet brugte i forbindelse med sine kongelige fisketure. Slots- og Kulturstyrelsen udfører i år vedligeholdelsesarbejder på bygninger og søkanter, og der er i den forbindelse etableret en gangbro til øen. Besøget på øen er en chance for at se nærmere på øen og de bygninger, som ellers er kulisser i den romantiske del af Frederiksborg Slotshave.

Billetterne til de arrangementer på kulturnatten, der kræver billet, blev sat til salg fredag den 31. august fra midnat. I løbet af seks-syv timer var billetterne til de oprindeligt tre omvisninger på Louises Ø væk. Også flere af de andre arrangementer er udsolgt, men der er stadig billetter til Focus På-arrangementet om parforcejagt, afmagt og magt, Nordsjællands Politi, uhyggevandring på Frederiksborg Slot og foredraget »Og i midten ligger slottet ...« hos Spar Nord.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk