20. februar 2019
Anders Skare skal stå i spidsen for at få en genopretningsplan ført ud i livet i afdelingen for udsatte børn og unge. Foto: Stevns Kommune
Anders Skare skal stå i spidsen for at få en genopretningsplan ført ud i livet i afdelingen for udsatte børn og unge. Foto: Stevns Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder for udsatte børn og unge i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder for udsatte børn og unge i kommunen
Stevns - 08. september 2018 kl. 10:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et enigt ansættelsesudvalg har valgt at ansætte Anders Skare som leder for afdelingen udsatte børn og unge. Afdelingen er lige nu i gang med at implementere den genopretningsplan som blev besluttet i kølvandet på den rapport Den Sociale Task Force kom med tidligere i år.

Anders Skare er 64 år gammel og har de seneste tre år været direktionskonsulent i Slagelse Kommune. Inden da var han i perioden 2009-2015 centerchef for Børn og Unge i Slagelse Kommune. Forinden dette var han i perioden 1999-2009 afdelingschef for Børn og Unge i Svendborg Kommune. Anders er uddannet socialrådgiver i 1986.

Daniel Gottrup, centerchef for Børn & Læring udtaler i den forbindelse:

- Med Anders får vi en afdelingsleder, der har en meget lang erfaring med ledelse inden for området for udsatte børn og unge. Jeg er sikker på, at vi med Anders får en leder, der er den helt rigtige til stå i spidsen for det daglige og meget betydningsfulde arbejde med at udvikle afdelingen i samarbejde med de engagerede ansatte, og jeg glæder mig personligt rigtigt meget til mit samarbejde med Anders.

Anders Skare træder ind i en lederstilling, hvor der venter en masse udfordringer og med muligheden for at gøre en stor forskel for udsatte børn og unge i Stevns Kommune.

- Udsatte børn og unge og de forebyggende indsatser er et betydningsfuldt område, jeg brænder utroligt meget for, og jeg ser frem til at kunne bidrage med mine mange års ledelseserfaring fra området. Jeg glæder mig særlig meget til samarbejdet med familierne, medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere, så vi ved fælles hjælp kan nå i mål med genopretningsplanen, siger Anders skare i forbindelse med ansættelsen i en pressemeddelelse om han ansættelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk