14. oktober 2019
Borgermødet om Vinge torsdag aften var et salgsforedrag fra borgmesteren og Søren Smidt Jensen fra forvaltningen, mener Pelle Andersen-Harild, byrådsmedlem for Enhedslisten. Foto: Maj-Britt Holm
Borgermødet om Vinge torsdag aften var et salgsforedrag fra borgmesteren og Søren Smidt Jensen fra forvaltningen, mener Pelle Andersen-Harild, byrådsmedlem for Enhedslisten. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere varm luft om byen Vinge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere varm luft om byen Vinge
Opdateret 07. september 2018 kl. 17:34
Debat Frederikssund - 07. september 2018 kl. 17:31
Af Pelle Andersen-Harild, medlem af Frederikssund Byråd for Enhedslisten:
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften på det såkaldte borgermøde - som ikke var et møde, hvor man snakker sammen, men et salgsforedrag fra borgmesteren og Søren Schmidt Jensen fra forvaltningen - gav de indtryk af, at Banedanmark nærmest havde sagt ja til en station i Vinge.

De er ikke ordentlig informeret! Kort inden mødet bekræftede trafikordførerne fra SF og Enhedslisten, at der fortsat skal være sikkerhed for 2000 indbyggere inden for en kilometer og mere 600 arbejdspladser, inden en station bygges (lyt til https://www.tv2lorry.dk/nyheder/06-09-2018/1830/1830-06-sep-2018?autoplay=1#player ).

Varm luft fra borgmesteren og forvaltningen er ikke nok. De henviser til henvendelser fra »6 investorer store som små«. Jeg har bedt om at se disse seks henvendelser. Det har jeg fået, ledsaget af kommunens sædvanlige trusler om fortrolighed med henvisninger straffelovens bestemmelser om bål, brænd og fængsel. Men jeg går næppe over stregen ved at sige, at de seks henvendelser bidrager til endnu mere varm luft, end vi allerede er blevet fyldt med. Der skal helt andre boller på suppen end de 100 mennesker, der nu bor i Vinge.

Har borgmesteren og hans håndgangne mand ikke lært af Vinges kollaps?