26. august 2019
En mand med bopæl i Ringsted fik 15 måneders ubetinget fængsel for et røveriforsøg og hele 68 bedragerier. Foto: Steen Østbjerg
En mand med bopæl i Ringsted fik 15 måneders ubetinget fængsel for et røveriforsøg og hele 68 bedragerier. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand tilstår svindel mod 68 forskellige ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand tilstår svindel mod 68 forskellige ofre
Ringsted - 08. september 2018 kl. 07:29
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svindel: En nu 26-årig mand med bopæl i Ringsted skal ét år og tre måneder i fængsel for at snyde sig til i alt 44.505 kroner. Det fremgår af dombogen fra Retten i Roskilde.

Bedragerierne foregik fra oktober 2016 til maj 2018 og ramte mange.

Blandt andet i Holbæk, Ringsted, Solrød, Tølløse, København, Frederiksværk og videre via Falster og Fyn til Ribe, Vejle, Aarhus og Aalborg og Sæby bor der mennesker, som har tabt penge til den 26-årige.

Han blev dømt for hele 69 forhold. Det ene er et forsøg på røveri i Sparekassen Sjælland i Tølløse i oktober 2016. Den nu dømte trængte ind i sparekassen, og med en kniv truede han personalet til at udlevere penge. Han havde dog angiveligt ikke gjort sit forarbejde godt nok. Filialen er pengeløs.

De øvrige forhold i sagen handler om 64 navngivne og fire ukendte ofre, som alle har overført penge elektronisk til den nu dømte. De troede, de købte elektronik eller Lego, men fik aldrig varen.

Den 26-årige tilstod samtlige forhold og vedkendte sig både erstatningspligt og -krav. Retten fandt ingen formildende årsager til at gøre dele af straffen betinget. Den dømte skal desuden betale erstatning til alle de navngivne ofre i sagen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk