Når man bestiller brunch hos Kokken & Tyren i Nørregade, så må man påregne lidt ventetid, for der er ikke noget, som er lavet på forhånd. Croissanter og vafler bliver serveret helt friskbagt. Der er i det hel taget kælet for maden.
Siden foråret har det været muligt at bestille brunch i weekeden samt smørrebrød til frokost tirsdag til søndag.
Et andet nyt tiltag er Kokken & Tyren Extra, hvor der følger underholdning med det kulinariske. Det kan være mindre foredrag eller dans og musik.
Michael Hørlyck har i mange år haft en drøm om at lave noget med dans og musik. Da der tilmed er kommet forespørgsler fra gæster, som for eksempel gerne vil ud og opleve noget, hvor man kan nyde tapas eller noget andet lækkert, er det nu sat i værk.
Extra bliver skudt i gang fredag den 2. november, hvor der bliver levende musik til maden, og efterfølgende bliver der spillet op til dans. Det er Folke og Klitgaard, der står for den musikalske del af arrangementet.
Dette arrangement kommer til at foregå i gårdhaven, som bliver overdækket, og der kommer varme.
Læs mere i Lokalbladet
Kommentarer
Vi ønsker en åben og livlig debat på sn.dk, og opfordrer alle til at kommentere, udveksle viden og stille spørgsmål. Debatten skal foregå i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen fjerner indlæg, der ikke lever op til SN.dks retningslinjer og gældende lovgivning. Se retningslinjerne her