18. februar 2019
Zanne Maibritt Øbakke (på bagerste række, nummer to fra højre) ses her sammen med resten af »helteholdet«. TV3/Lotta Lemche
gallery icon

Se billedserie

Zanne Maibritt Øbakke (på bagerste række, nummer to fra højre) ses her sammen med resten af »helteholdet«. TV3/Lotta Lemche
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - At være med i Robinson er helt surrealistisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- At være med i Robinson er helt surrealistisk
Frederikssund - 08. september 2018 kl. 04:33
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 20. gang ruller det populære reality-program Robinson Ekspeditionen over skærmen på TV3 i disse uger. I denne jubilæumssæson er det med deltagelse af den 43-årige handicaphjælper Zanne Maibritt Øbakke fra Jægerspris, som den 16. april satte kursen med Filippinerne for at forfølge en drøm, hun har haft siden den første sæson af programmet blev vist i 1998, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg meldte mig faktisk til den første sæson og kom også langt i udvælgelsesprocessen. Men min søn var to år på det tidspunkt, og jo mere jeg mærkede efter, jo mere kunne jeg mærke, at jeg ikke var klar til at forlade ham, siger Zanne Maibritt Øbakke, som i dag ser tilbage på en oplevelse, som hun tager med sig resten af livet.

- Det at stå der og være en del af programmet og stå foran Jakob Kjeldbjerg, som råber »sæt i gang«, var surrealistisk. Men så snart, vi var i gang, tænkte jeg slet ikke over, at der var kamera, og at det her skulle vises i tv, siger Zanne Maibritt Øbakke, som kom på det såkaldte »heltehold«.

Lørdag den 8. september kan man i Frederiksborg Amts Avis læse hele historien om Zannes deltagelse i Robinson Ekspeditionen, som kan ses klokken 20 hver mandag på TV3 frem til midten af november.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk